Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-12-2020, 02:10 PM
Marsdy Marsdy is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: England
Posts: 1,739
Default Re: NI Maschine 2.9 separate outputs broken?

Quote:
Originally Posted by XJENSEN View Post
Has this been fixed yet?
Nope. Two updates have come and gone since the first broken release with no fix. Nearly three months now. Not happy.
__________________
Dave Marsden
UK
Avid HDX1, PT12 HD, HD I/O 16x16, Avid S6 M10 24-5, 2013 12 Core Mac Pro. Robby The Robot meter bridge ornament.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Outputs configured in I/O setup not available to select as track sends/outputs Stuart@YM Pro Tools 12 5 03-21-2016 08:44 AM
Broken light XLR connector and broken is iLok USB port victorbraga98 VENUE Live Sound Systems 2 09-28-2015 11:48 PM
Native Instruments-Kontakt 5-Abbey Road Modern Drummer-Separate Outputs to PT11 martinaston AAX Plug-ins 14 11-29-2013 12:19 AM
Routing to multiple outputs from one source broken? bleen macOS 4 11-19-2013 11:54 AM
Fried Outputs on MBox 3 Pro ? Broken ? TheFirstThird 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-20-2013 07:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com