Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 02-28-2020, 06:44 AM
filmsdunjour filmsdunjour is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Location: Paris, Fance
Posts: 16
Default Re: License Verification Error - need help

iLok Cloud is down for everyone, guess we have to wait for iLok offices to open?
__________________
Mac Pro 2x2,66GHz 5GB RAM, HD 1 PCIE, C24, 96i/o, Blackmagic Intensity Pro. Pro-Tools HD 8.0.3cs2 MacOS X.5.8.
Reply With Quote
  #42  
Old 02-28-2020, 06:58 AM
TNM TNM is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,523
Default Re: Suddenly cannot get ilok protools to open

Hmm I have my perpetual on a hard dongle and it didn't launch yesterday either.. WTF? My license expires 2023! Said I wasn't authorised! I managed to make it work by restarting a few times.. now it's been OK since.. but it even affected physical is what I am saying.. something up with ILOK.. been smooth for 5 years now till yesterday.. hopefully a minor setback for y'all using the cloud or subscriptions that need refreshing! That would be just awful! Don't know what to say other than hope it's sorted.

Before jumping to a new DAW though, unless you get reaper, everything else has had it's share of auth issues. Presonus relies on their server for home based C/R, Logic has not opened before as it's said I am not authorised, relies on Apple's shop being 100% up at all times, Cubase dongle has given endless issues and stopped working completely for months in Catalina even though listed as compatible at the time (now fixed), and so on. Overall, ilok has been the least troublesome of all C/P for me, and i've been using pace authorisation since 1999, so let's just hope it's a very temporary server brain fart.
__________________
-iMac Pro 3.2ghz 8 Core, 64GB Ram, Vega 56, OS 10.14.6/Win10 Pro, TB3 Dock & 4xSSD, UA Apollo x3 + Octopre x3, Microlite x2, Midi Synths galore, PT 2020.3
-Aorus X5 V8, 6 core Intel 8850H, 32GB ram, GTX 1070, Win 10 Pro, PT 2020.3/Nuendo 10, Apollo Twin TBolt
-Whenever I launch Pro Tools, I get wet.(™)
Reply With Quote
  #43  
Old 02-28-2020, 07:05 AM
joi@audioland.is joi@audioland.is is offline
Member
 
Join Date: Feb 2020
Location: Fiskislod 24
Posts: 1
Default Re: Hey avid / hey ilok folks!!!!!!

Same here - this is painful
Reply With Quote
  #44  
Old 02-28-2020, 07:11 AM
paulmellors paulmellors is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Location: UK
Posts: 123
Default Re: Suddenly cannot get ilok protools to open

now working as expected. UK
__________________
[B]Pro Tools 2018.4, C|24, X32 Rack, Win 10, Waves 10, Komplete 11, composers collection
Reply With Quote
  #45  
Old 02-28-2020, 07:12 AM
vh@umbodid.is vh@umbodid.is is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 15
Default Re: Ilok Cloud not Works!!!

Looks like this may have just been fixed - was in the middle of a trouble shooting session with customer when I was suddenly able to deactivate a cloud license.
Reply With Quote
  #46  
Old 02-28-2020, 07:13 AM
vh@umbodid.is vh@umbodid.is is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 15
Default Re: Suddenly cannot get ilok protools to open

Looks like this may have just been fixed - was in the middle of a trouble shooting session with customer when I was suddenly able to deactivate a cloud license.
Reply With Quote
  #47  
Old 02-28-2020, 07:13 AM
vh@umbodid.is vh@umbodid.is is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 15
Default Re: License Verification Error - need help

Looks like this may have just been fixed - was in the middle of a trouble shooting session with customer when I was suddenly able to deactivate a cloud license.
Reply With Quote
  #48  
Old 02-28-2020, 07:14 AM
Ted Krotkiewski Ted Krotkiewski is offline
Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 2
Default Re: Ilok Cloud not Works!!!

I am guessing the reason this has not yet been fixed, is because they´re all asleep at the wheel.
I am guessing their bussiness hours is Pacific / American time. Wich leaves us Europeans Africans etc loosing a whole bussiness day.
And not any day for that matter. ****ing Friday of all days when people expect deliveries etc...

If they are going to provide such Cloud based service (For the Whole World NOT only America), they need 24h support. Period.
So angry right now.
Reply With Quote
  #49  
Old 02-28-2020, 07:21 AM
TNM TNM is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,523
Default Re: Suddenly cannot get ilok protools to open

This is all good news but it took a bit too long IMO.. still.. really.. they have all had issues in the past.. the only things that don't are serial based systems without requiring machine identification, like creeper.
__________________
-iMac Pro 3.2ghz 8 Core, 64GB Ram, Vega 56, OS 10.14.6/Win10 Pro, TB3 Dock & 4xSSD, UA Apollo x3 + Octopre x3, Microlite x2, Midi Synths galore, PT 2020.3
-Aorus X5 V8, 6 core Intel 8850H, 32GB ram, GTX 1070, Win 10 Pro, PT 2020.3/Nuendo 10, Apollo Twin TBolt
-Whenever I launch Pro Tools, I get wet.(™)
Reply With Quote
  #50  
Old 02-28-2020, 07:31 AM
redmount redmount is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Paris - France
Posts: 32
Default Re: Suddenly cannot get ilok protools to open

same here !
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iLok Cloud Error jchan Pro Tools 2019 0 12-16-2019 12:52 AM
New iLok License Manager Released - Now Supports iLok Cloud Managed Mode unkJE Licensing & Accounts 0 10-10-2019 04:07 PM
iLok Cloud Error jchan Pro Tools 2018 6 05-07-2019 02:53 AM
License Error - Software Component Unavailable installing iLok License Manager martinaston Pro Tools 12 9 12-29-2016 08:16 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com