Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-21-2010, 09:02 AM
redmount redmount is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Paris - France
Posts: 32
Default Do you trust in Arturia/Protools 8 ?

hello,

I wonder if any of Arturia's VI are reliable when working with Ptools 8.0.1 cs1 I bought the 10 years collection, fresh install of Ptools 8, brand new Mac Pro 8 core, Leopard 10.5.8... Nothing but crashes with CS80, ARP 2600 hangs... I can't load a new preset, etc...
What's your experiences about that collection ?

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-21-2010, 10:36 AM
Gothboy's Avatar
Gothboy Gothboy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Santa Monica, Ca.
Posts: 1,596
Default Re: Do you trust in Arturia/Protools 8 ?

I don't have the collection but the 2600V2 and ProphetV2 are working fine on my system. I also have Analog Factory SE and it works but it is really cpu heavy.
__________________
Apple Mac Pro 2.88 GHz. Intel Xeon Quad core
16 GB RAM
Mountain Lion 10.8.5/El Capitan 10.11
Focusrite Saffire Pro 40
Ableton Live 10/Presonus Studio 3
Reply With Quote
  #3  
Old 02-21-2010, 11:05 AM
Alio 45's Avatar
Alio 45 Alio 45 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Liverpool UK
Posts: 243
Default Re: Do you trust in Arturia/Protools 8 ?

I have Brass 2 and it's so CPU hungry it's hardly usable. I emailed them about this but they have to be the worst in the world at replying.

Al
Reply With Quote
  #4  
Old 02-21-2010, 03:32 PM
Eric Lambert's Avatar
Eric Lambert Eric Lambert is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles
Posts: 2,839
Default Re: Do you trust in Arturia/Protools 8 ?

I have most of their products (no horns though) and they all play nice with PT8. Customer support does leave much to be desired.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-21-2010, 11:42 PM
redmount redmount is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Paris - France
Posts: 32
Default Re: Do you trust in Arturia/Protools 8 ?

I guess I should re-install...
Reply With Quote
  #6  
Old 02-22-2010, 02:42 AM
luken26 luken26 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: New England, USA
Posts: 144
Default Re: Do you trust in Arturia/Protools 8 ?

I have been using their CS-80V since PT 7.4 and have not had any problems either in standalone mode or in PT.

Lou
__________________
CS 450v4 Intel Xeon E3-1276v3 QuadCore @ 3.60GHz
Win 10 with 32 GB DDR3/1600
Antelope Orion Studio HD/Native, Eleven Rack (ERXP 2.0.1), Warm Audio TB12, SSL Fusion Analog processor, Avid S1 Control Surface, Yamaha Montage 7 (also used as a MIDI controller), Korg Prologue 16 and Adam A7X Monitors w/Sub7.
Pro Tools Ultimate 2019.12, Cubase Pro 10.5, VEP 7, Exponential Audio. Eventide, FabFilter. iZotope, McDSP, Softube, Sonnox, Soundtoys, WAVES.
Reply With Quote
  #7  
Old 02-22-2010, 02:56 AM
systemexclusive systemexclusive is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Kiev, UA
Posts: 169
Default Re: Do you trust in Arturia/Protools 8 ?

Using about month DEMO versions of CS-80V, ARP2600V and Jupiter-8V on Pro Tools 8.0.3cs1, Mac OSX 10.5.8. No any issues...
Gonna to buy these plugs in addition to impOSCar and Albino3.
__________________
macpro 2.6ghz, 4gb ram, osx 10.6.1, macbookpro 2.5ghz, 4gb ram, osx 10.5.8
mbox2pro, mbox2micro, emu1616, protools8le, reaper, logic express, axiompro49, padkontrol, rode nt2-a, lexicon mx300, uad2laptop
r3, microQ, Albino3, impOSCar, Structure
m1active 520 & sub gw s750, deq230, cx2310
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Arturia Moog Modular in ProTools LE wellies 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-26-2007 03:27 AM
can i trust the mac mini??? katinka General Discussion 1 05-11-2007 07:55 AM
What Should I Trust? Kenny Gioia Pro Tools TDM Systems (Mac) 91 01-30-2007 11:06 AM
Which do you trust? Sacred Spirit General Discussion 2 05-21-2005 07:04 PM
Arturia Products & Protools niespodj 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-01-2004 09:54 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com