Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-12-2015, 09:11 AM
sjallyn sjallyn is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Irvington, New York
Posts: 9
Default Memory Locations character limit

Is there any way around the character limit in the memory locations?
I record lots of Live concerts where there are often medleys of songs, I need to name the memory location with the the full Medley name and the locations won't let me. Makes me crazy.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-12-2015, 10:18 AM
tangoportland tangoportland is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Deadhorse, Alaska
Posts: 75
Default Re: Memory Locations character limit

Any of the three types of memory locations (Marker, Selection, and None) can store and recall comments. You can enter a maximum of 255 characters to describe the memory location. Cool detail: the comments show up when you mouse over the markers in the markers ruler.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-12-2015, 10:59 AM
joachim's Avatar
joachim joachim is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Germany, München
Posts: 1,657
Default Re: Memory Locations character limit

Or use the old trick; create a blank "Notes" audio track, create an empty group there, comprising the timeline of the medley, name it accordingly.
I would name the groups this way : "0 1 Medley soandso" , "0 2 Medley xyz" , "0 3 Medley abc def ghj", and so on.
That way, they show up on the top of the clip list; selectable from there.
The track height of the "Notes" track can be set to very small.
But, zoomed out, the names will be truncated in the edit window.
__________________
PT 11.3.1 HD , RME Fireface 800 , Genelec 5.1 ,
Win7 64bit Professional , i7 3930 Hexcore , 64GB Ram , SSD System + SSD PT Session/Audio + SSD Video (all Samsung 840 Evo) + Spinner 1TB Data , 2x Radeon HD 5450 \\ SD 633 Femto MKH8060 MKH8070 MKH30/MKH40 DPA4060
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ID3 Tag Character Limit in Bounce snipertango Pro Tools 10 3 09-08-2012 07:04 PM
Memory Locations Comments Length Limit? Farmer Dave Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-08-2006 03:06 PM
32 Character limit in PT 7.0? mizieg Pro Tools TDM Systems (Win) 7 01-12-2006 02:14 PM
32 character filename limit Food4Feet 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-17-2005 04:05 PM
Character Limit in Digibase Pro Polaris Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 03-17-2004 05:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com