Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S3

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-17-2015, 05:02 AM
Amplitude Amplitude is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Copenhagen
Posts: 95
Default No Eucon 3.3.1 in Avid Account

Hey Guys,
as the topic says, I can't find the Eucon update in my avid account. I can only see the 3.3 Software. So I'm wondering what is it I'm doing wrong?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-17-2015, 10:34 AM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,863
Default Re: No Eucon 3.3.1 in Avid Account

Just use this as we do every update.

http://euphonix.avid.com/artist/ux/e...downloads.html
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 09-17-2015, 04:53 PM
iirth iirth is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Wisconsin
Posts: 23
Default Re: No Eucon 3.3.1 in Avid Account

Southsidemusic,
If a person owns the S3L but no other Eucon device, he/she is unable to register a user account on the Euphonix website (neither the S3L nor the S3 are listed as products).
I had to get the last update from Venue Support (before it was posted in the Avid account).
Reply With Quote
  #4  
Old 09-17-2015, 09:47 PM
Kyle Splittgerber's Avatar
Kyle Splittgerber Kyle Splittgerber is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2013
Location: CA
Posts: 313
Default Re: No Eucon 3.3.1 in Avid Account

Hey Guys,

S3 owners can only access EuControl installers/docs through account.avid.com. The Euphonix site is just for Artist control surface owners.

Amplitude,

Will try deleting your browser cache or using a different web browser? I just double checked my Avid account and the 3.3.1 installers are there. See attached.

Thanks,
Attached Images
File Type: jpg S3 EuControl Installers.jpg (22.6 KB, 0 views)
__________________
Kyle Splittgerber
Senior Principal Product Designer
Avid
Berkeley, CA
Reply With Quote
  #5  
Old 09-17-2015, 10:08 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,863
Default Re: No Eucon 3.3.1 in Avid Account

Big Thank You Kyle.

I thought it was for all Eucon users as we always used that page bit new we know what is what
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #6  
Old 09-17-2015, 11:52 PM
Kyle Splittgerber's Avatar
Kyle Splittgerber Kyle Splittgerber is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2013
Location: CA
Posts: 313
Default Re: No Eucon 3.3.1 in Avid Account

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post
Big Thank You Kyle.

I thought it was for all Eucon users as we always used that page bit new we know what is what
No problem!
__________________
Kyle Splittgerber
Senior Principal Product Designer
Avid
Berkeley, CA
Reply With Quote
  #7  
Old 09-18-2015, 12:02 AM
Kyle Splittgerber's Avatar
Kyle Splittgerber Kyle Splittgerber is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2013
Location: CA
Posts: 313
Default Re: No Eucon 3.3.1 in Avid Account

Quote:
Originally Posted by Kyle Splittgerber View Post
Hey Guys,

S3 owners can only access EuControl installers/docs through account.avid.com. The Euphonix site is just for Artist control surface owners.

Amplitude,

Will try deleting your browser cache or using a different web browser? I just double checked my Avid account and the 3.3.1 installers are there. See attached.

Thanks,
Hey Amplitude,

I missed earlier that you are an S3L owner. Currently, EuControl 3.3.1 is only made available in Pro Tools | S3 (Standalone) customer accounts. I'll PM you with more info.

Thanks.
__________________
Kyle Splittgerber
Senior Principal Product Designer
Avid
Berkeley, CA
Reply With Quote
  #8  
Old 09-18-2015, 02:14 PM
Amplitude Amplitude is offline
Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Copenhagen
Posts: 95
Default Re: No Eucon 3.3.1 in Avid Account

Thanks a lot for all the help! :)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to link Avid Master Account with iLok account "Failed to access the User ID" jburik1176 Licensing & Accounts 31 09-21-2015 04:12 AM
Avid account Rawer Pro Tools 10 4 03-30-2015 01:45 AM
Avid Account Ivan Martinez Training 0 10-30-2014 10:36 AM
PT9 and my Avid account Carl Kolchak Pro Tools 9 8 03-13-2011 10:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com