Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-21-2010, 07:57 PM
Ravistic Ravistic is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: USA
Posts: 1
Default M-Audio Fast Track USB - Pro Tools 'Unable to locate Hardware'

Hey all - I got back from Best Buy about three hours ago and I've been trying to get my new Fast Track USB by M-Audio to work. I've been downloading and installing drivers and programs and what not for the last hour, and I thought I was good to go. I launched Pro Tools Essentials, and It loads about half way, then gives me the error message "Unable to locate hardware. Please make sure device is plugged in and powered on" (The second sentence might not be worded exactly right, but you get the idea.)

Could anyone help me? I'm really regretting dumping 100$ into this thing, and now I don't even think I can plug in my 1/4" XLR Cord into the back of this thing to record with a Microphone instead of using the XLR Input.

Thanks guys
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to Locate Hardware - Pro tools 10 - Windows 7 - No Audio Interface KierONeil Windows 5 04-18-2013 11:26 PM
"Unable to locate M-Audio hardware. Make sure your hardware is connected and turned o MerryD Pro Tools SE and Essential (Win) 8 08-02-2012 12:59 AM
Pro Tools M-Powered 8 vs M-Audio Windows 7 (unable to locate hardware) ? rockerturtle Pro Tools M-Powered (Win) 1 06-30-2011 06:15 PM
fast track ultra 8R PTMP 7.4 "unable to locate M-A hardware" europa78 Pro Tools M-Powered (Mac) 1 07-24-2008 04:44 AM
new imac unable to locate digidesign hardware fast track LE 1968bob 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-20-2008 08:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:48 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com