Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 03-31-2016, 03:04 PM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,682
Default Re: Command 8 - Compatible

thx for the update .. hope you can get it repaired ..
__________________
OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 12.4 & above
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD
Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.12.6 - PT 12.4 & above
lynx AES16e-SRC & Aurora 16
Artist Transport & iPad - Pro |Control - EuCon 3.7 (older Euphonix Branded MC Transport)
Reply With Quote
  #12  
Old 07-01-2019, 04:17 AM
hornedrum hornedrum is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Scotland, UK
Posts: 193
Default Re: Command 8 - Compatible

How did you all get Command 8 working?
I just upgraded from PT 10 to 12.5.2, on Sierra OS and can't get the Command8 to be seen at all.
Do I need EUcontrol software installed, and if so, should that be an earlier version like 3.7 which worked on Mavericks, or there latest version on the AVID site?
Thanks
Reply With Quote
  #13  
Old 07-01-2019, 05:30 PM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 5,028
Default Command 8 - Compatible

Quote:
Originally Posted by hornedrum View Post
How did you all get Command 8 working?
I just upgraded from PT 10 to 12.5.2, on Sierra OS and can't get the Command8 to be seen at all.
Do I need EUcontrol software installed, and if so, should that be an earlier version like 3.7 which worked on Mavericks, or there latest version on the AVID site?
Thanks
No on the Eucontrol.

You need to set up the Command8.
Setup menu > Peripherals > MIDI controllers.


Sent from my iPad using Tapatalk
__________________
James Cadwallader

Hackintosh - Gigabyte Z77X-UP5TH, Intel Core i7-3770K, 32GB 1600Mhz DDR3, 2x SATA 6Gb/s 240GB SSD, 3x SATA 6Gb/s 1TB HDD, 1x Glyph 2TB USB3 HDD, Sierra 10.12.6.

Pro Tools HD 2018.12, Focusrite Red 8Pre, Mbox 3 (Mac)
Pro Tools 11.3.2, Mbox2 (Win 7)

Presonus Faderport, Pro Tools | Control
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
D-Command Firmware update backwards compatible? inky macOS 4 09-18-2014 01:48 PM
Command Keyboard Focus mode ' E ' command bug ? vudoo Pro Tools TDM Systems (Win) 2 09-10-2009 05:49 AM
Leopard / PT 7.4-PR / Command|8 not compatible? eric22rr ProControl, Control|24, Command|8 2 06-10-2008 11:38 AM
Total Loss of Command 8 Command/Modifiers John Pisciotta ProControl, Control|24, Command|8 1 05-13-2005 10:30 AM
Command 8 ANd 001 compatible? eddierojas ICON & C|24 0 04-05-2004 07:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com