Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #10  
Old 12-17-2016, 08:16 AM
chrisbarnett chrisbarnett is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 30
Default Re: PT 12.5 Video Engine

OK Guys think this is resolved

I found this and tried it and worked 1st time, I suspect they are testing the video engine on new machines and don't bother going backwards and checking older machines, which we all have because apple won't build a machine I can buy (but that's another story)

I moved the video engine from 12.4 to 12.6.1 and it works every time on sessions now.

Install 12.6.1, rename the app Pro Tools 12.6.1
Install 12.4, rename the app Pro Tools 12.4



Right Click both apps, show package contents /frameworks/video engine

Replace the video engine in 12.6.1 with the one from 12.4

close everything, start 12.6.1.

Test a session that was s problem before, voila !

Thanks to Jovo Kljajic for the hack !
www.echos.me
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'The Video Engine reported and error' message when trying to play any video zerothrills Pro Tools 12 8 05-16-2019 07:47 PM
video engine loftus Pro Tools 11 1 08-19-2015 02:15 PM
Video Engine not working.. crashing when i load in a video to PT11 sarahsherlock Pro Tools 11 5 08-16-2014 12:35 AM
PT 10HD with MXF Video wants Video Engine? rantanplan Pro Tools 10 2 06-05-2014 09:50 AM
Boot Screen "Not Recognized Video Hardware Connected", "video engine failed to init bcrichguitar macOS 3 04-01-2012 09:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:28 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com