Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > Storage Subsystems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-23-2006, 11:07 AM
eva de la fuente eva de la fuente is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 4
Default Assertion in \"CNeolOBlock.cpp\" in line 164

This the popup that appears in my Protools session when I´m trying to save my work. The same popup appears when I´m trying to save the new name that I want to give to the archives that I add into the session. It seemed the tipical problem about audio record or playback volume but I´ve alredy changed that. Also I have reformat the disc, at the beggining everything looked working in the normal way but at the end I have to post this.... Please, can someone tell me what i have to do? Sorry because my english. Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-23-2006, 08:19 PM
hki hki is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: La/Helsinki
Posts: 327
Default Re: Assertion in \"CNeolOBlock.cpp\" in line 164

Hello Eva,
The same thing happened to me.
This is what you do: Take all the Digi Database folders from all hard drives and throw them in the trash!
Restart you computer, open a session and continue to work.
It's that easy...

Gone-D




Thanks again to Craig F. for the help
__________________
"It is better to remain silent and thought a fool than to speak and remove all doubt".
Reply With Quote
  #3  
Old 06-26-2006, 12:54 AM
eva de la fuente eva de la fuente is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 4
Default Re: Assertion in \"CNeolOBlock.cpp\" in line 164

Thanksssssssssss a loT
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(Assertion in "CNeolOBlock.cpp, in line 164 error) dojames Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-13-2006 01:05 PM
Assertion in "CNEolOBlock,cpp", line 164 ??? striegl 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-12-2006 03:25 PM
Assertion in "CNeolOBlock.ccp" line 164 dhp1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-29-2006 08:06 AM
Assertion in "CNeolOBlock.cpp" line 164 erici Pro Tools M-Powered (Mac) 0 06-25-2006 06:23 AM
assertion in "CNeolOBlock.cpp", line 164?? daveosoff 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-04-2006 01:32 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:49 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com