Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-08-2019, 01:16 PM
Cheesehead Cheesehead is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: London
Posts: 626
Default DAW Banks APP Setting Please

I love all the new features in the latest Eucon version,
particularly the meters view and the EQ curve display.
It scrolls very smoothly when using the App to scroll the PT Edit window.


What we need now is for it to do it the other way around as well. Jump to the clicked track and for the app to scroll when the Edit window is scrolled.
I don't know why this is proving so elusive, it already works like that on the channel view, why not on the tracks and meters view?
__________________
Mac Pro 6,1 12 core, OSX 10.14.6, HD-Native TB, Trinnov MC, 888 IO, 192 IO, Sync HD, AJA IO XT, MC Mix, PT Control, Eucon 19.9, PT 2019.10
Reply With Quote
  #2  
Old 12-09-2019, 08:56 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,287
Default Re: DAW Banks APP Setting Please

Yes we are adding this so it can follow like the surfaces can today. Early next year
Reply With Quote
  #3  
Old 12-09-2019, 01:25 PM
Cheesehead Cheesehead is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: London
Posts: 626
Default Re: DAW Banks APP Setting Please

Good to know Eddie, thanks.
Looking forward to it!
Thanks for the great work that's been done on the app so far.
__________________
Mac Pro 6,1 12 core, OSX 10.14.6, HD-Native TB, Trinnov MC, 888 IO, 192 IO, Sync HD, AJA IO XT, MC Mix, PT Control, Eucon 19.9, PT 2019.10
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Only 6 Banks of 4 Presets? (GCP => ER) tbryanh Eleven Rack 5 01-30-2014 06:32 PM
003 and banks Thirmby 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 04-19-2010 05:09 PM
trouble when setting MIDI banks march 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 07-19-2006 06:58 AM
How many "Banks of 24" does the C24 have? Imagine ICON & C|24 2 03-31-2004 01:55 AM
Ye old DX7 banks ghoti 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 03-02-2002 07:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com