Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-06-2010, 08:48 AM
davidlustrup davidlustrup is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Hollywood Florida
Posts: 126
Default Mbox3 and Cubase 5

wow, dont know where my post on this topic went from yesterday so il just repost now

in addition to owning PT 9 i also own cubase 5

will the mbox3 work with cubase 5? does anyone here use cubase 5 with mbox 3? and if so, how is it working with the mobox3? smoothyl? any issues?
__________________
Win 7 64 bit
AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor
Mainboard : Asus M4A78T-E
BIOS : AMI 2402 01/05/2010
Chipset AMD RS780 Host Bridge
Memory 6 gigs ddr3 1600mhz
Memory OCZ OCZ3G1600LV2G 2GB DIMM DDR3 PC3-8500U DDR3-1066 (7-7-7-16 4-26-8-4) X 3 for 6 gigs
Video Adapter : ATI Radeon HD 4870 X2

Western Digital Black 1TB, SATA300,7200 rpm 64MB Cache 932GB For PT

WDC 500.1GB, SATA300,7200rpm, NCQ, 16MB Cache For Recording

http://www.vampirefreaks.com/dawnofblack
Reply With Quote
  #2  
Old 12-06-2010, 11:14 AM
getz76 getz76 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: New York, NY
Posts: 1,491
Default Re: Mbox3 and Cubase 5

Quote:
Originally Posted by davidlustrup View Post
wow, dont know where my post on this topic went from yesterday so il just repost now
http://duc.avid.com/showthread.php?t=289096
__________________
| Logic Pro 9 | Reason 6.5 | Pro Tools 10 | MOTU UltraLite mk3 | RME ADI-2 | Summit Audio 2BA-221 x 2 | MOTU 8pre x 2 |
| Mac Pro (4,1) 2.26gHz Xeon x 2 16gB OS X 10.7.4 | Macbook Pro (8,2) 2.2gHz i7 Quad 16gB OS X 10.7.4 |
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Used Mbox3 nathanboughan General Discussion 2 08-04-2013 05:24 PM
Mbox3 help dabiochemist 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-11-2011 04:18 PM
PT9 / Mbox3 Pro lowthert Pro Tools 9 10 12-12-2010 01:00 AM
Mbox3 and Cubase 5 davidlustrup Pro Tools 9 0 12-05-2010 12:42 PM
Cubase with Digi001, where to set latency on Cubase Eiko 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-17-2000 08:28 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com