Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-31-2019, 11:14 AM
Ale Ale is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Germany
Posts: 637
Default Mac OS Sierra and iOS 13 Problems solved?

Hi

Has the reported errors („lost authorization“) been solved with the latest eucon/control updates?

I use ultimate 2019.10 on Mac Pro Sierra 12.2.6 and iPad with iOS 12.4.1 and latest eucon/control
Wonder if I could upgrade to the latest iOS as i do not want to upgrade my computers os as it is so superstable running 2019.10
Ale
__________________
PT HD Ultimate 2020.9.1 6/12-Core Westmere/ 48 GB / OS 10.13.6 / 96 I/O / 192 I/O / Omni / BM Intensity Pro (Driver 11.4.1)
1x PT 2019.6 / MacMini Server late2011 / 16 GB / OS 10.13.6 / 002
Reply With Quote
  #2  
Old 01-03-2020, 08:50 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 1,169
Default Re: Mac OS Sierra and iOS 13 Problems solved?

Greetings,

Yes, I believe you are referring to the following issue, which has been resolved.

http://avid.force.com/pkb/articles/e...ailed-to-Load#


best,


Jeff
__________________
Jeff Komar
Solutions Specialist, Pro Audio
Avid
S6 FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 01-04-2020, 03:01 AM
Ale Ale is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Germany
Posts: 637
Default Re: Mac OS Sierra and iOS 13 Problems solved?

Hi Jeff

YES This was the answer i was looking for.

Thanks

Alex
__________________
PT HD Ultimate 2020.9.1 6/12-Core Westmere/ 48 GB / OS 10.13.6 / 96 I/O / 192 I/O / Omni / BM Intensity Pro (Driver 11.4.1)
1x PT 2019.6 / MacMini Server late2011 / 16 GB / OS 10.13.6 / 002
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slow High Sierra boot - solved musicman691 General Discussion 3 12-02-2019 03:51 PM
Any problems with PT 12.7 HD and Sierra 10.12.3? chadjhughes Pro Tools 12 21 06-14-2017 10:37 PM
Should I go from El Cap to Sierra? [solved] jdogric12 Pro Tools 12 11 05-05-2017 07:25 AM
Can't reinstall PRO TOOLS LE 8 with new macOS Sierra 10.12 [solved] Corinna macOS 52 03-24-2017 02:54 PM
Sierra Install Gone Bad - need help [solved] Carl Lie Pro Tools 12 2 12-22-2016 08:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:36 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com