Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-08-2003, 08:42 PM
Sidhu Sidhu is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: New Delhi, India
Posts: 227
Default why the Midi ckik output not assignable to QuickTime music channel 10 ?

Unlike in PT 5.x.x on OS 9.x u cud assign the midi clik to Quick time Music channel 10. and get a nice clik.. but that wud only be audible through the small speaker on ure G4 cabnit.

In PT6, though they hav rthe clik plugin there is no option to assign the midi clik to Quik Time... why? I still am more or less a novice with Mac's. thought it wud be nice since they now have the core audio drivers.. maybe....
__________________
Hp Probook 4530s. i3 Sandy. 4gig RAM
TI/VIA Firewire expresscards.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-09-2003, 10:36 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is online now
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,548
Default Re: why the Midi ckik output not assignable to QuickTime music channel 10 ?

Hello,

QT musical instruments are currently not seen by AMS. So at this time you are not able to route midi to QT MI. This is a limitation of Apples core midi.

Mike
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Send MIDI to QuickTime Music Synthesizer? Riegerworld 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-16-2006 10:58 AM
2 MIDI Input Tracks Output to Same MIDI Channel altemir 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-05-2005 03:20 PM
Route MIDI to Quicktime Music Synthesizer? Riegerworld MIDI 1 02-25-2005 08:34 AM
Quicktime as midi output device zuff 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 12-31-2004 11:31 AM
PTLE/MIDI/Quicktime output nz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 02-09-2001 06:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com