Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-02-2004, 04:55 AM
Zaxxon Zaxxon is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2
Default MBox Monitor levels and white noise on playback

Can someone send me a couple of quick answers for these questions:

1. I’m running the outputs of the Mbox directly into some KRK V6 monitors. How can I control the volume of what I’m monitoring through these speakers?

2. I recorded some keyboard, but when I play it back, there is white noise present. How can I stop this?

Thanks,
Zaxxon
Reply With Quote
  #2  
Old 11-03-2004, 08:36 AM
SumOdRsn SumOdRsn is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 113
Default Re: MBox Monitor levels and white noise on playback

I can help with the first question. Create a new stereo track and set it to Master Fader. Then you can use that to adjust the output to your monitors. I about killed my ears the first time I opened the demo session. Took me a while to figure it all out.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-03-2004, 10:41 AM
Icemaster Icemaster is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: Washington, D.C./Maryland
Posts: 363
Default Re: MBox Monitor levels and white noise on playback

Maybe the white noise what ac hum are the cables you use balanced? And it might be that the keyboard power source from the outlet may be creating a ground loop to the speakers. So first check with the cables then also you could try to get the recorded keyboard signal hotter to improve the Signal to noise ratio if I'm not mistaken. Just wanna help if I can.
__________________
~-Icemaster-~

Pentium4 (2.4Ghz)
Windows XP Home Edition (SP2)
80GB HD
1GB Ram
Digi002
Protools 7.0
Mackie HR-824's
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mbox: low volume, white noise on playback ashrees 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-16-2005 09:25 PM
MBox Monitor levels and white noise on playback Zaxxon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-01-2004 01:35 PM
White Noise/Static during playback w/Mbox & PT 6.4 Josh Greenberg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 10-05-2004 05:48 PM
White Noise / distortion on Mac MBox on Playback DJ Nigel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 08-14-2004 08:25 AM
Playback turns to white noise Mbox/OSX/6.0 Eric R. Fischer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 02-20-2003 11:13 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:23 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com