Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-11-2017, 06:08 PM
DJLilSteve DJLilSteve is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 41
Default Missing plugins after update??

I had protools 8 then updated to 8.0.5 after installing 8.0 first and now I'm missing the stock plugins that automatically come with 8.0 ex. The gain plugin and some eqs and what not... Is this normal or no? How can I get my stock plugins back?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
missing plugins with update??? xcracer41 Pro Tools 10 5 02-14-2013 04:20 PM
Plugins Missing after Update to 7.4.2 Spirit57 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-24-2011 03:59 PM
PT 9.0.2 Update Plugins missing!! CottersJ Pro Tools 9 0 03-21-2011 02:44 AM
Few plugins missing after 7.3 update Ruusperi Pro Tools M-Powered (Win) 5 01-08-2007 07:37 AM
Missing Plugins after update N@W 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-28-2006 08:39 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com