Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-09-2010, 01:48 PM
peter99 peter99 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 302
Default 002 hardware usage with OSX probelm

How can I take away the option 002 hardware out in the mac osx sound system preferences? my system switches automatically to 002 HW out each time I restart my system and I want to have it on mac line out
I dont want to switch it back every time I startup my system...
Reply With Quote
  #2  
Old 05-10-2010, 05:58 AM
peter99 peter99 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 302
Default Re: 002 hardware usage with OSX probelm

bump..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hardware insert causes cpu usage to drop? pjc macOS 5 11-08-2012 02:08 AM
Strike probelm with outros Extraaatone Virtual Instruments 4 02-10-2007 04:04 PM
noise+hardware buffer size, and cpu usage problem! kanxan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-16-2005 04:18 PM
A ? about the hardware buffer and cpu usage/DAE Fame Keyz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-09-2003 10:56 AM
ADS PYRO 1394 - PROBELM!!!!!! kiddakota 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 05-02-2003 02:24 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com