Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-09-2010, 04:48 AM
peter99 peter99 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 302
Default Take away 002 sound out in Mac OSX

Hoe can I take away the option 002 hardware out in the system preferences? my system switches automatically to 002 HW out each time I restart my system and I want to have it on mac line out
I dont want to switch it back every time I startup my system...
Reply With Quote
  #2  
Old 05-09-2010, 01:45 PM
peter99 peter99 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 302
Default Re: Take away 002 sound out in Mac OSX

bump.. anyone?
Reply With Quote
  #3  
Old 05-09-2010, 02:12 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,165
Default Re: Take away 002 sound out in Mac OSX

There's no need to post the same message twice in two different subforums. Once in the le forum will do. Try reading the text at the top of each forum page.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #4  
Old 05-09-2010, 04:31 PM
peter99 peter99 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 302
Default Re: Take away 002 sound out in Mac OSX

sorry - posted in the wrong forum...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox Pro 3 master volume knob initial adjust jumps from no sound to sound : | Focuret 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-17-2012 04:45 PM
Audacity Sound, Reaper Sound, Pro Tools NO SOUND RoganX Pro Tools 10 3 03-18-2012 09:06 PM
MBox2Pro - Boot:No Sound; Disconnect/Reconnect Firewire: Get Sound; Why? mav9999 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-23-2009 08:48 PM
Skywalker Sound (Lucasfilm) Supervising Sound Editor Interview HDFilmtools Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-02-2008 03:12 PM
MBox used as main sound card but sound is jerky Jonny5 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-03-2006 08:42 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com