Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #161  
Old 02-17-2010, 03:22 PM
masterduk masterduk is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 164
Default Re: LE to HD quality difference

Quote:
Originally Posted by guitardom View Post
i believe the name sharc may have been the wrong name for the chips. but i will see what i can find.
hi,

sharc chips are a newer chip than the motorola chips digidesign has been using.

http://en.wikipedia.org/wiki/Super_H...-Chip_Computer
  #162  
Old 02-17-2010, 03:27 PM
masterduk masterduk is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 164
Default Re: LE to HD quality difference

Quote:
Originally Posted by guitardom View Post
but key owns an hd3 system, as well as an le. i guess that qualifies him to post here. i do not own an hd system. so i guess i cant post here, which means you cant possibly be reading this.... must be those amazing converters ????
its primarily a forum to discuss pro tools hd, and its use. you don't have to own anything in particular.

its not a forum to rant about how to substitute an le system for an hd system.

there is also a pro tools le forum.
  #163  
Old 02-17-2010, 03:49 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,504
Default Re: LE to HD quality difference

As entertaining as this has been, we're going to close this catfight now.

If you would like to start a new thread to discuss some nugget of value in this thread in between all of the noise, feel free to do so. Without the personal insults, or we will have to shut that down as well (this means you in particular, masterduk).

As boring as it is sometimes compared to some other online communities, we have always tried to make this a place for civil discourse.
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sound-quality difference between using PT on a PC vs a Mac gavriil1 Pro Tools 10 29 11-27-2012 06:18 PM
Is there a quality difference between 32 and 64 bit? Infiltrator General Discussion 12 09-22-2010 06:50 PM
SRC quality and difference null Burmansound Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-10-2005 07:57 AM
SDII & WAV is there a quality difference? linga 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 03-05-2004 02:47 PM
no difference in sound quality rems 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 10-05-2002 11:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com