Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-02-2017, 11:39 AM
jglunt2112 jglunt2112 is offline
Member
 
Join Date: May 2012
Location: Edgewood, NM
Posts: 151
Default No Click ii plugin in Pro Tools 12.5

I'm running Pro Tools 12.5 on a Windows 10 computer. I have no click in PT 12.5, though it used to be there, and in the same setup. Output on click track is set to 1 & 2. Track is not muted. Volume is turned up--way up. Click is selected in "Options." Metronome is on in the Transport Window. "Click during playback and record" is checked. I've hit #7 on the pad on the RHS of my keyboard--nothing changes. Apparently, my click ii plugin has disappeared. I tried re-installing the AIR Effects Bundle 12.0 twice. Still no click ii. Does anyone out there know what else I might try? Thanks

Jim
Reply With Quote
  #2  
Old 02-02-2017, 01:32 PM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,597
Default Re: No Click ii plugin in Pro Tools 12.5

Quote:
Originally Posted by jglunt2112 View Post
I'm running Pro Tools 12.5 on a Windows 10 computer. I have no click in PT 12.5, though it used to be there, and in the same setup. Output on click track is set to 1 & 2. Track is not muted. Volume is turned up--way up. Click is selected in "Options." Metronome is on in the Transport Window. "Click during playback and record" is checked. I've hit #7 on the pad on the RHS of my keyboard--nothing changes. Apparently, my click ii plugin has disappeared. I tried re-installing the AIR Effects Bundle 12.0 twice. Still no click ii. Does anyone out there know what else I might try? Thanks

Jim
a little confusing .. can you be more precise please

1) is there a Click Plugin in your Plugins Folder ??
2) if Yes, is there a Click Plugin on your Click Track ??
3) See Pic - is the ON Button lit up when you look at your Click Plugin (if you have one obviously)
4) the AIR Effects Bundle has nothing to do with the Click Plugin . it is a CORE plugin that is installed with Pro Tools ..

cheers john
__________________
OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 12.4 & above
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD
Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.12.6 - PT 12.4 & above
lynx AES16e-SRC & Aurora 16
Artist Transport & iPad - Pro |Control - EuCon 3.7 (older Euphonix Branded MC Transport)
Reply With Quote
  #3  
Old 02-02-2017, 02:35 PM
jglunt2112 jglunt2112 is offline
Member
 
Join Date: May 2012
Location: Edgewood, NM
Posts: 151
Default Re: No Click ii plugin in Pro Tools 12.5

Hi John. Thanks for the reply. Strangely, I solved the problem. To answer your questions, (1) No, there was no Click plugin in my Plugins folder. That sort of answers all the other questions as well. That's what I meant when I said "Apparently, my click ii plugin has disappeared." I even checked the unused plugin folder this morning, and it wasn't there either. However, I decided to check the unused plugin folder again, and suddenly there it was. Where it appeared from I have no idea. Why it was in the unused plugin folder I have no idea. I'm not the smartest guy in the world, but even I can make it to "c" in the alphabet, and it wasn't in either plugin folder this morning. At any rate, I transferred it into the plugin folder and it's working just fine. Again, thanks for the reply.

Jim
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid can you please sort out the click track & Click 2 plugin protoolsuserman Pro Tools 11 14 11-14-2013 08:11 AM
click plugin tlatham Pro Tools Software (Mac) 5 07-21-2011 08:51 AM
Using the Click Plugin tonesponge 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-31-2008 01:45 PM
Click Track - How to "UN" accent the click plugin pepperbox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-02-2006 06:37 AM
Plugin click??? mixerboy Tips & Tricks 5 11-04-2002 03:18 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com