Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-18-2000, 05:54 PM
prodgod76 prodgod76 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Chicago, Illinois, USA
Posts: 3
Default Freezing!

Has anyone else had the problem with your system freezing while loading the program?? It always seems to happen when it says DAE installed. I have disabled or enabled everything they have asked, but it keeps happening. Just wondering if anyone else had this happen and what they did to make it work!!! Thanks!!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 10 freezing ericleed Windows 10 08-14-2012 03:19 PM
It's freezing out here Red Raven Audio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 06-01-2011 02:59 PM
Pro tools SLOW, and Freezing then continuing, then freezing again DJX-RAY 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-09-2011 08:52 AM
PT Freezing Up gregesme 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-03-2007 03:41 PM
PT freezing up in OSX DaveCarlock Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 03-02-2005 12:27 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:28 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com