Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-08-2011, 06:53 PM
mikeeovitch mikeeovitch is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: Los Angeles, CA USA
Posts: 2
Default Assertion line 74

Getting:

Assertion in "../ ../NewFileLibs/FF Audio/Elastic/FF_Packetlterator.h", line 74

I get this only when I try to use a session that I have used the option "save copy in". This seems to only happen on sessions that I have used the TCE tool on, in this case a single small region. However, the original session has no problem.

Any ideas?

Thanks,
__________________
-Michael

www.martinmediacompany.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Assertion in line 304 lobenmai Windows 0 12-24-2013 09:55 PM
Assertion line 330 steveskinner macOS 9 12-22-2012 11:34 PM
Assertion in ... line 199 Simmer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 02-23-2012 03:53 PM
Line 981 Assertion Jeffrey Talbot Pro Tools TDM Systems (Mac) 24 02-10-2011 08:20 PM
Assertion line 481 jrtme Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-18-2010 11:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com