Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-21-2007, 04:22 PM
Mr.Shaikh Mr.Shaikh is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Default BOUNCING HELP! PLEASE RESPOND!

I'm working with the MBOX2 7.0. I have a windows XP based PC. Recording is awesome but after my recording I "bounce to disk" I made a folder prior called "Recorded"...I select WAV, STEREO, 16/44.1 and CONVERT DURING BOUNCE, then I hit BOUNCE...The audio plays back while bouncing. After the bouncing is complete I check to see if my file is in my "Recorded" folder and it is NOT...I actually adjusted the screen a few times in pro tools and litterly watched the Bounced file dissapear from the "Recorded" folder...I have only had 3 successful "Bounces" after trying several times, so i guess it only works sometimes which sucks because i'm in the middle of recording a cd. I have re-insalled protools and it bounced one file fine and then it stoped working. PLEASE HELP!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-21-2007, 09:36 PM
StudioRat81 StudioRat81 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: NC
Posts: 60
Default Re: BOUNCING HELP! PLEASE RESPOND!

I have run into this problem on a couple of occasions....very, very frustrating. It isn't something that happens consistently on my system though though, and usually a restart is all that is required. I don't know what causes it or how to fix it...have you tried increasing your H/W buffer when you BTD?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-21-2007, 09:50 PM
Gunnell Gunnell is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Pittsburgh
Posts: 144
Default Re: BOUNCING HELP! PLEASE RESPOND!

Try the Pro Tools LE forum. This is for M-Powered.
__________________
OSX 10.8
Pro Tools 10 / 11
Sapphire Pro 40
Mac Pro 2.66 GHz Quad-Core Intel Xeon
10 GB 1066 MHz DDR3
Reply With Quote
  #4  
Old 02-22-2007, 04:01 PM
Mr.Shaikh Mr.Shaikh is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Default Re: BOUNCING HELP! PLEASE RESPOND!

Guess what? I figured out what the problem was! I disconnected the MBOX USB cord from my laptop, blew out the dust in the USB ports and switched to another port...it works like a charm now!
Reply With Quote
  #5  
Old 02-22-2007, 04:28 PM
Gunnell Gunnell is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Pittsburgh
Posts: 144
Default Re: BOUNCING HELP! PLEASE RESPOND!

Awesome... Let them know over at the PRO TOOLS LE FORUM. We don't deal with MBOXES here. Thanks.
__________________
OSX 10.8
Pro Tools 10 / 11
Sapphire Pro 40
Mac Pro 2.66 GHz Quad-Core Intel Xeon
10 GB 1066 MHz DDR3
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
7.4 Doesn't Respond with Vista? jtjpilot 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-10-2007 11:06 PM
Bouncing in session first vs. bouncing straight to disk... WATYF 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 11-07-2007 04:17 PM
PLEASE RESPOND....AGAIN!!! celestialsound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 07-24-2006 02:00 AM
PLEASE RESPOND!!!!!!!!! JaProductions 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-04-2004 11:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com