Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-18-2005, 10:03 PM
thornlab thornlab is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: New York,NY
Posts: 77
Default Plug ins do not respond

Hello everybody,
Since last night I've had a weird problem: not one "instrument" plug in is responding to MIDI. Standalone are working fine, except the Pro 53 set up does not even recognize the 001 interface.Haven't changed any configurations.
Runnung 001 on G4 733mhz 1.2G RAM PTLE 6.4
Also, anybody using Fxpansion? If so,any problems there?

thnx
Reply With Quote
  #2  
Old 08-18-2005, 10:20 PM
Beric Clapton Beric Clapton is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 15
Default Re: Plug ins do not respond

I had the same problem too. I run Albino 2 via FXpansion VST2RTAS. I insert the Albino into an aux track, then assign a midi track to Albino. When I play my controler, it seems that Albino cant receive any midi signal. When I use mouse to click on the Tap button on Albino, it still play the sound. The VST2RTAS works perfectly with other VST plugins. Anyone have any idea to fix this? Would be very appreciated. Thanks in advanced.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-18-2005, 10:46 PM
thornlab thornlab is offline
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: New York,NY
Posts: 77
Default Re: Plug ins do not respond

Ha,i'm not alone on this one...however i'm not even using Fxpansion. Just straight midi track to aux...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
When loading previous session, plug-ins won't respond! fightingcory 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-02-2009 11:16 PM
digi wont respond to 003 factory plug-in issues.worst tech support ever brooks1462 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 01-24-2009 09:37 PM
Plug-Ins/Effects respond very slow! RC99 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-08-2006 12:41 AM
PLEASE RESPOND....AGAIN!!! celestialsound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 07-24-2006 02:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com