Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-05-2005, 06:39 PM
xraydelta1 xraydelta1 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 21
Default Midi control for OZONIC -M-audio and PT LE

Will the ozonic's knobs and sliders and joystick be able to control the onscreen plug ins easily? Will the ozonic also be a mini control surface for the mixer and/or plug ins? How well is the ozonic integrated into pro tools? This seems like it would be a handy control surface. But it would be a shame if none of the sliders worked, or you had to reprogram each slider manually through the ozonic's UI to emulate the signals of a cs-10 or motormix.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-05-2005, 06:40 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: Midi control for OZONIC -M-audio and PT LE

It will be up to the plug-ins to support the knobs on your M-Audio device... Wizoo plug-ins do support them.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #3  
Old 04-05-2005, 06:53 PM
xraydelta1 xraydelta1 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 21
Default Re: Midi control for OZONIC -M-audio and PT LE

What about the rtas plug ins and audiosuite plug ins? What about Digidesign made plug ins? What about the mixer? On the control surfaces, when you enable the automation controls on an insert/plug in the pots reference the controls you have enabled, as do their scribble strips. Is there any plans for this type of integration? What about enigma? Would that be able to also access the faders on the mix window?
Reply With Quote
  #4  
Old 04-05-2005, 07:26 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: Midi control for OZONIC -M-audio and PT LE

I doubt it very much. If a plug-in developer decides to do it.. fine, but I doubt that it would be written into pro Tools and not work with Digidesign labeled equipment. The idea is, if you want a control surface, buy the Command-8 or 002.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
M-Audio OZONIC - hw issue bopsi Pro Tools M-Powered (Mac) 0 01-15-2009 08:54 AM
Using faders on the M-Audio Ozonic Stickist MIDI 5 09-06-2006 05:42 AM
M-Audio Ozonic? VanGuard 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 12-10-2005 04:06 PM
how to control PTMP using Ozonic Hogie Pro Tools M-Powered (Mac) 3 09-19-2005 04:14 AM
how to control PT using Ozonic Hogie 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-14-2005 03:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com