Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-19-2005, 10:02 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,584
Default Amp farm 3 ilok auth. \"AMP FARM TDM HD\"? confirm!

Hi,

Does anyone know what the ilok auth for Amp farm 3 looks like?

is it the same as v2.4 "AMP FARM TDM HD"

or is it "AMP FARM 3" or something similar to indicate the difference from 2.4 to 3

Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-19-2005, 10:06 AM
Dutchmuzik Dutchmuzik is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: Orlando, FL
Posts: 2,025
Default Re: Amp farm 3 ilok auth. \"AMP FARM TDM HD\"? confirm!

Amp Farm 3
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT9 HD - Can anyone confirm Auth/Ilok PT8 license? johnsimmons Pro Tools 9 15 11-06-2010 07:40 AM
Amp Farm / Echo Farm Stop Passing Signal heavymoe Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-24-2009 09:00 AM
d24 + mixfarm + dsp farm - losing I/O on mix farm w/64 voic Chris Watkins Digidesign Hardware & Software 3 10-14-2007 09:39 PM
'Classic' Farm vs. Mix Farm card - both have SRAM? Last Legend Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-15-2003 04:46 PM
Power of a DSP farm compared to Mix farm? Realistically. Heaven Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 06-16-2002 09:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com