Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Avid Forums - Other Languages > Le Forum en Français

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 08-09-2020, 05:26 AM
sidrax sidrax is offline
Member
 
Join Date: Aug 2020
Location: france
Posts: 1
Default petit problème pro tools first

bonjour à tous
je suis nouveau sur ce forum, et nouveau dans le domaine de la MAO, je viens de télécharger pro tools first, mais quand je lance le logiciel je reçois un message disant "avant de commencer, vous serez dirigé vers le moteur de lecture. assurez vous de sélectionner le périphérique de lecture approprié." et le logiciel se ferme automatiquement.
quelqu'un aurait une idée sur comment fixer ça ?
merci
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools HD 10 Speicher Probleme Bad Guy Pro Tools 10 3 04-04-2018 03:53 AM
Problème reconnaissance micro pro tools 12 [Résolue] Dragonzoo Le Forum en Français 3 10-23-2016 11:05 AM
Problème clé Ilok et Pro Tools [Résolu] MaxB88 Le Forum en Français 18 03-05-2015 08:26 PM
probleme avec pro tools 7 sous mac evita Le Forum en Français 3 07-26-2014 04:30 PM
PT probleme Shevanelflip Pro Tools 10 3 03-07-2012 08:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com