Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-18-2009, 05:24 AM
King Kong King Kong is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Hong Kong
Posts: 207
Default PTLE8 can't startup on "initializing machine control

I have my new system with a 003 rack, just installed PTLE8 with a firmware update of 003, but it crashed when i start up PT, it was at the 'initializing machine control' before it dead.....

anyone can help?

WinXP (chinese) SP3
cpu - intel i7 920
MB - Gigabyte EX58-UD4P
__________________
King Kong
Reply With Quote
  #2  
Old 05-18-2009, 05:35 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,766
Default Re: PTLE8 can't startup on "initializing machine control

What happens if you uninstall machine control?
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 05-26-2009, 05:06 PM
King Kong King Kong is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Hong Kong
Posts: 207
Default Re: PTLE8 can't startup on "initializing machine control

I finally found out the onboard sound card is somehow crashing with my 003, I disabled it and PT can running smoothly,
__________________
King Kong
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools Startup Hangs on "Initializing Databases" Tomcom403 Windows 19 11-07-2016 05:48 PM
PT 10 Hanging on "Initializing Machine Control" kbrewer macOS 1 11-23-2011 03:57 AM
Pro Tools 8 LE not opening stuck on initializing machine control!! digartisan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 11-29-2009 05:33 PM
comm 8 makes PT 8 to hang at "initializing machine control" music project ProControl, Control|24, Command|8 0 12-24-2008 03:02 AM
PT LE 8 new simptom - hangs on initializing machine control music project 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-23-2008 12:41 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com