Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-17-2009, 03:23 PM
rems rems is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: PR
Posts: 546
Default Can't trigger via midi

Hi everyone. I'm having problems with Midi in my PT rig. I didn't have this problem before. I'm using Addictive Drums on an aux track that will be triggered from a midi track. I can't choose Addictive from the midi out, I'm only getting digidesign 003 (emulated), Tranzport and Microsoft Midi Mapper (I never got that one before). Addictive drums is not displayed. Addictive drums won't even play when pressing the play button.

I will check with XLN Audio, but I had the same problem with my midi controller the other day and had to restart PT and Digi003 a few times until I had the digi003 appear on midi out.



Any ideas?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using audio to trigger midi soundonsound Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 04-24-2008 11:07 AM
Alesis D-4 trigger to Midi studioslave77 MIDI 1 02-15-2008 07:31 AM
MIDI Trigger... JediMasterHarker MIDI 5 10-08-2004 12:38 AM
midi trigger james twomey MIDI 3 05-09-2003 04:11 PM
Old DX7IIFD Midi trigger set up ibsmith 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-30-2001 04:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com