Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-14-2009, 12:18 PM
sunburst79 sunburst79 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cleveland, Ohio USA
Posts: 12,763
Default Re: So Digi, What is up with Structure ?

Not having any samplers at the time I bought Structure and its libraries figuring "Hey Its Digi...it should work, be updated regularly and integrate better with Pro Tools" plus NI's udate schedule had let me a bit miffed so I bit.

What I would like to see. A) Fix Structure so that it works as advertised.... No excuse for it not too-it should be AIR's flagship plugin B) Make it resizable..This along with all of the other points mentioned were as I recall were mentioned in Beta testing. C) Since no 3rd party converters are working well with Structure and it's using a proprietary sample format I think Digi/AIR should be the ones to code a sample converter that DOES work and I think it should be free for exsisting owners of the full version of Structure.
__________________
Scott

Formerly Hobo Wan Kenobi

Core 2 Specs Page

ASUS P6T6 Revolution | i7 930 | 12GB OCZ DDR3 1600 7-7-7-20 | PTLE 10 | CPTK | 003 | Presonus D8 | 11Rack | Alesis AI3 | Presonus HP60 | Mercury + Studio Classics | Sound Toys | MasseyPack | Axiom61 | MAudio Keystation Pro 88
Reply With Quote
  #12  
Old 02-14-2009, 01:54 PM
ronwasserman's Avatar
ronwasserman ronwasserman is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Los Angeles, California
Posts: 1,850
Default Re: So Digi, What is up with Structure ?

Quote:
Originally Posted by 25ghosts View Post
Been a long time since the Revolution of Sampling was announced and published.

I give you that it is revolutionary, but not in the sense that you hoped.
The only thing resembling a revolution, is that in the history of mankind, there has never been a sampler with less sounds available.
This is the funniest thing I've seen on the DUC in a long time.

I used structure for a few weeks after buying it. Kontakt and giga are all I use now. Structure is terrible. Let's face it. A majority of the AIR plugs are fair but certainly nothing compared to third party developers.
Reply With Quote
  #13  
Old 02-14-2009, 02:52 PM
Corto Corto is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 78
Default Re: So Digi, What is up with Structure ?

Hi, 25 ghosts

It's always a pleasure to read your threads

Precise and based on real facts… Bravo !

I have to buy a sampler and I'm hesitating for long months. I'm fade up with waiting MOTU MachFive update and I have read to many threads about Structure issues…

I'm planning to buy Kontakt (Thanks to Relaxo for the link, the leopard compatibility of kontakt was the main reason to wait for) or maybe EXS but it means to switch for Logic that I don't really know yet but seems to work pretty good…

So, I'm like you, waiting for Digi news about Structure Full version…

I already own Structure LE wich came with MPTK2 and it's not really usefull.

PS. From what I've understood you can run Machfive, could you tell me with what computer and what OS are you using it.

Thanks for all
Reply With Quote
  #14  
Old 02-14-2009, 02:53 PM
24bit dither 24bit dither is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Amsterdam, Netherlands
Posts: 109
Default Re: So Digi, What is up with Structure ?

+1 We don't have any proper soft-sampers for ProTools 8 at the moment.
So now with PT8 we can properly edit midi but can't open our sample libraries..
__________________
Michel van der Aa
vanderaa.net
Reply With Quote
  #15  
Old 02-14-2009, 03:28 PM
Eric Lambert's Avatar
Eric Lambert Eric Lambert is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles
Posts: 2,794
Default Re: So Digi, What is up with Structure ?

Structure isn't really about having the ability to load and play your previous sample libraries - in whatever format they might exist - it's a vehicle for loading new Digi samples, which work just as THEY are advertised to, but with the unfortunate side effect of requiring additional money to obtain. See where I'm going with this? No? Think "marketing..." This vehicle wants new tires, not retreads.
Reply With Quote
  #16  
Old 02-14-2009, 04:13 PM
25ghosts 25ghosts is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Hamburg, Germany
Posts: 3,333
Default Re: So Digi, What is up with Structure ?

Eric, maybe you should read this thread once again, when you are not driving in your vehicle.

Structure does not meet the claims of it's advertisement. At all.

And the marketing vehicle you are talking about is conveying that you can load your old libraries.

And I might add that the only tire manufacturers for this vehicle are ewql which are libraries
that don't go beyond the quality of GM midi.

How are you going to put tires on you vehicle if nobody are making any
__________________
2016 MacBook Pro Retina | 16GB RAM | 1TB SSD | OS X Latest - PTHD 12 Latest | 4K LG Thunderbolt Display | Logic Pro 10
Reply With Quote
  #17  
Old 02-14-2009, 04:21 PM
Dirk Reinking's Avatar
Dirk Reinking Dirk Reinking is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Mother Earth
Posts: 468
Default Re: So Digi, What is up with Structure ?

Hey Morten,
yes..i also invested in the chicken translator (the structure edition)
cannot say that it works the way they advertised too..exs convert is horrible
some .gig are very well---kontakt2structure simply doesn't work...
i bought the kirk hunter solo strings and the bela d celtic wind collections and both translate NOT into structure..
well.. i invested time...hahaha--yes..
i can now build my own patches in structure from scratch..
all i need are good samples..thanks to heaven both librarys are quite well :)
its all there in structure..why do they cannot handle the import problem
is a mystery to me
cheers
d
Reply With Quote
  #18  
Old 02-14-2009, 05:38 PM
PhilBuckle PhilBuckle is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 725
Default Re: So Digi, What is up with Structure ?

I enjoy the light heartedness of the discussion but if you think about what Digidesign has done it's not that funny.

They truly lied to everyone who thought they could translate their expensive libraries and took their money under false pretenses.

In many other industries that would be severely dealt with.

Have customers absolutely NO right to demand a refund if they buy goods that are falsely advertised?

You're probably thinking that maybe one day in the future they will fix it so you cut theme a bit of slack.

This is fundamentally wrong. It's a cheap and underhanded way to treat customers and if you let them get away with it they will do it again.

BTW I don't own Structure.
__________________
G5 Dual 2.7 OS 10.5.6 HD Accel 2 192+96 I/O
http://philbuckle.com/
Reply With Quote
  #19  
Old 02-15-2009, 04:24 AM
Ru_C Ru_C is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: London + Bedford, UK
Posts: 872
Default Re: So Digi, What is up with Structure ?

Quote:
Originally Posted by 25ghosts View Post
Been a long time since the Revolution of Sampling was announced and published.

I give you that it is revolutionary, but not in the sense that you hoped.
The only thing resembling a revolution, is that in the history of mankind, there has never been a sampler with less sounds available.
It's a Zen Sampler ....fair point...i bought Structure LE just last week actually, & only after playing around with it..realized there was very little content actually available for it.
__________________
Studio A: Mac Pro 12 core, OSX 10.9.5, PT HD 10.3.10, HD3 Accel, AVID I/O 16xanalog i/o x2 , Benchmark DAC1, 32 Fader Procontrol
Studio B: Mac Pro Dual 8 core, OSX 10.8.5, PT 10.3.10, HD3 Accel , 192-Digitalx2, Apogee+Audient/Converters
Home: Mac Pro Dual 8 core, OSX 10.9.5, PT 10.3.10, HD3 Accel. 96 i/o (Dual boot with) OSX 10.13.6, PT 2018.x.x, Focusrite Scarlett 2i2
Mobile: 2017 Macbook Pro, OSX 10.13.6, PT 2018.x.x, Focusrite Scarlett 2i2
Reply With Quote
  #20  
Old 02-15-2009, 04:33 AM
Corto Corto is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 78
Default Re: So Digi, What is up with Structure ?

Quote:
Originally Posted by Ru_C View Post
It's a Zen Sampler ...realized there was very little content actually available for it.
Wich one ?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Structure | Wonder if digi ever tried it's Browser 25ghosts Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 01-27-2009 11:50 AM
Structure 1.0.2 Digi ? byeric Virtual Instruments 0 04-13-2008 09:39 AM
Structure Goliath Digi or VST version johnsimmons Virtual Instruments 2 02-06-2008 01:28 AM
structure discount...hmmm thank you digi nossnevs 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-03-2007 08:22 PM
Structure Upgrade: I've been ripped off!!!!! HELP Digi CS!!! RobMacki Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-16-2007 12:11 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com