Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-03-2006, 10:00 PM
nelsonmay nelsonmay is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 146
Default (-5000) DAE prefs error on install

I upgraded my HD in my powerbook G4 and tried to install PT 7.0 that I downloaded from the website. When I try to start the software to add my serial number I get this error.

You do not have the appropriate access privlidges (-5000) while creating "preferences" while creating "DAE prefs"

I have been runnng PT 7 on my G5 and I am buffalo'ed.

Any suggestions
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Console prefs lost since new PT9 install Mano ICON & C|24 1 01-23-2011 09:11 AM
Possible prefs question relating to Heat install bashville Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 01-20-2011 03:50 PM
What prefs and stuff gets trashed during 8.1 install? crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 09-01-2009 02:56 AM
Error #- 5000 while verifying your Authorisation Unknown Error Help!!! Kitch Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 08-12-2003 09:57 AM
DAE error 5000? MacDaddy WGAR Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 11-02-2000 03:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com