Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-13-2020, 08:50 AM
David P David P is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 59
Default Digi003rack tone through the monitors

Digi003rack works fine for a few minutes and then goes offline stops working and sends 1khz-like tone through the monitors. Everything returns to normal after turning the unit on again.
Digi003rack,
clean installation osx Sierra only PT without other app
Macbookpro late 2012, ssd, 8g ram,
pro tools 2020,
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
digi003rack to use in cubase 4 murergobben 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-07-2008 10:34 AM
High Pitched Tone in Monitors with Mbox 2 John V. 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 10-24-2007 03:12 PM
Digi 003 vs Digi003Rack shanabit 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 09-24-2007 07:02 PM
High tone on my monitors picktom 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 26 06-29-2006 03:04 PM
a piercing shrill tone screamed from my monitors Ricco Tips & Tricks 4 08-19-2002 02:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com