Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-31-2010, 02:03 PM
blawrie blawrie is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 11
Default iLOK on Mac

Switching from PC to Mac... MP3 option not working, dowloaded Mac Client Installer and Driver installer. Ilok is plugged in, MP3 option not working. Any thoughts?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-31-2010, 03:51 PM
JazzyJ JazzyJ is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: United Kingdom
Posts: 791
Default Re: iLOK on Mac

Go to the MP3 codec folder and chuck the codec in the bin.
Re-install the MP3 option from the Pro Tools DVD/download installer - just 'check' the MP3 install option and don't reinstall anything else. Now you should have the authorisation option again (when you try to bounce) and can choose between serial number or an ilok to authorise.
__________________
Hack Pro (4.2Ghz i7 Quad/16GB)
PT11 / OSX 10.8.5
TC Electronic Konnekt 24D

Reply With Quote
  #3  
Old 03-31-2010, 03:59 PM
stonehenge stonehenge is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: earth
Posts: 230
Default Re: iLOK on Mac

i was getting a demo expired message when trying to bounce to mp3 and it turns out i didn't even have mp3 option installed. i found the installer here http://www.digidesign.com/index.cfm?...&categoryid=34 and it's working now.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-01-2010, 09:46 AM
blawrie blawrie is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 11
Default Re: iLOK on Mac

Thanks. All fixed.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ilok issues - ProTools 9 crossgrade LE (Please install the iLok Client Software) pauledwards Windows 3 09-10-2013 04:02 PM
Plugin auth weirdness - guest iLok prevents internal iLok? Scott Helmke VENUE Live Sound Systems 3 09-07-2011 07:06 AM
error: missing ilok authorization for pro tools 9. please insert the necessary ilok.. weakluv Windows 2 07-07-2011 05:47 PM
Can You Transfer iLok Licenses To A New iLok If Your Old iLok Is Broken? epu 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 09-07-2009 03:51 AM
Transfer iLok auth. from old iLok to new 003 factory iLok? lamp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-20-2007 07:05 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com