Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-25-2018, 04:06 PM
vudoo vudoo is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Montreal, Quebec, Canada
Posts: 937
Default using S6 faders for midi CC

I asked this question last year and Jeff mentioned it will be included eventually.

Can i use the S6 faders for midi CC ?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 05-31-2018, 10:17 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 1,645
Default Re: using S6 faders for midi CC

Not at this time, sorry
Reply With Quote
  #3  
Old 05-31-2018, 11:21 AM
Marsdy Marsdy is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: England
Posts: 1,693
Default Re: using S6 faders for midi CC

Quote:
Originally Posted by EddieJones View Post
Not at this time, sorry
Eddie
Is this still off the roadmap? I know last time I asked you a year or so ago there was just me and one other person who had asked for it!
__________________
Dave Marsden
UK
Avid HDX1, PT12 HD, HD I/O 16x16, Avid S6 M10 24-5, 2013 12 Core Mac Pro. Robby The Robot meter bridge ornament.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-31-2018, 04:32 PM
vudoo vudoo is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Montreal, Quebec, Canada
Posts: 937
Default Re: using S6 faders for midi CC

It's too bad that a 20K + controller can't do it...some of my fellow composers have been using the artist mix for CCs for years!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Assign midi cc to faders? Sid0 Pro Tools Software (Win) 6 07-01-2017 02:29 PM
Can I use MIDI Kbd to control Faders Keith Matthews MIDI 0 01-02-2012 11:00 PM
Midi Faders caugusto Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-29-2008 07:25 AM
USING MIDI FADERS TO CONTROL PRO TOOLS FADERS.... domsound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-08-2004 08:06 PM
Resetting midi faders very bad! flytrap 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 06-25-2001 10:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com