Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-13-2013, 02:47 AM
kenneho kenneho is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Oslo, Norway
Posts: 8
Default No Eleven Rack window in Pro Tools 10

Hi,


I've just installed Pro Tools 10, and would like to connect it with my Eleven Rack so that I can use the Eleven Rack window to adjust presets and so forth.

Within pro tools, I click the "windows" dropdown menu, but there's no Eleven Rack menu entry.

I downloaded installed the Eleven Rack Control Panel from www.avid.com, but it won't launch. It did launch after installation, but not after rebooting the computer. When it did launch, it said something about not being connected to the Eleven Rack hardware. The USB cable between the Eleven Rack and my computer is plugged in.

By the way, I installed the asio4all software to work around a pro tools startup error message say that it can't connect to my hardware.

I'm running Windows 7.

Please advice on how to debug this. I'm not sure what information is required/useful for debugging this, so let me know and I will provide more info.

Best regards,
kenneho
Reply With Quote
  #2  
Old 07-13-2013, 04:58 AM
kenneho kenneho is offline
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: Oslo, Norway
Posts: 8
Default Re: No Eleven Rack window in Pro Tools 10

I just got it working (for now). I killed the Eleven Rack process, changes USB port, reinstalled Eleven Rack and Pro Tools.
Hopefully it works after a reboot.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-14-2013, 01:15 PM
zedhed's Avatar
zedhed zedhed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 3,909
Default Re: No Eleven Rack window in Pro Tools 10

You shouldn't need the ASIO4ALL driver. I'd recommend un-installing it.

Have you installed the latest 11R driver, v1.1.1?
If not, install with 11R switched off then reboot with it switched on.

http://avid.force.com/pkb/articles/d...n-Rack-Drivers
__________________
Too much blood in my drugstream

Gigabyte X99 SOC Force Mobo Bios vF6d
Intel Core i7 5930k socket 2011 v3 @ 3.50GHz
32GB DDR4 Crucial RAM
System: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Record: Samsung M.2NVME SSD 960 Evo
Samples: Samsung SATAlll SSD 840 Pro
Storage: 2x Samsung SATAlll SSD 840 Pro
EVGA GeForce GTX 750 Graphics
PT 11HD (v11.2.1) Omni s/pdif w Eleven Rack
HD 96I/O
Win 8.1 Pro
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Eleven Rack Control Window With Pro Tools 11 turbolx5oh Eleven Rack 15 12-08-2014 03:28 AM
Eleven Rack blank window with Pro Tools 10 jamieguitar Eleven Rack 9 07-21-2013 12:02 PM
Eleven Rack window responds to changes on Eleven Rack, unable to record. pine Eleven Rack 6 08-02-2012 07:50 PM
Eleven Rack and Eleven Rack control window not matching 11R Newbie Eleven Rack 3 04-18-2012 06:07 PM
Eleven Rack window on Pro tools only available at random awritersparadise Eleven Rack 4 04-16-2012 06:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com