Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-03-2009, 05:41 AM
BIG D BIG D is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Queensland, Australia
Posts: 411
Default 4 attempts at downloading """SOLVED""""

Hi all especially DIGI SUPPORT,

I have attempted to download my PT8 upgrade purchase 4 times. Each time the whole file downloads but the CAB 2 file is always corrupted when I unzip. I have tried I.E and FIREFOX using the DIGI DOWNLOAD application and still no success. Also it takes 15 hours per download via our broadband provider.

Any suggestions appreciated.

Thanks,

Big D
__________________
INTEL QUAD XEON
INTEL S5000XVN serverboard
4 gig Fully Buffered Ram (About to add more)
3 x WD500gig SATA, 1 x WD1T32mb SATA cache Green
NVIDIA Geforce 7300le,
Command 8,HD2,192,Massive Pack 4
Windows 7 64 bit PTHD 9
Reply With Quote
  #2  
Old 01-03-2009, 11:56 AM
Fullsound Recording Fullsound Recording is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: SEATTLE WA USA
Posts: 679
Default Re: 4 attempts at downloading my PT8 Purchase. All Corrupt? DIGITECHSUPPORT please re

Wow! I can get it all in about 15 min.

Um COMPLETLY disable your Virus stuff. I dont even use anti V on my PT rig. I dl every thing through the network via a dif box then move it to the pt rig. Ill post it for you in a FTP area if you realy want me to and then you can try pulling it down from there. But 20 30 min should be the max for a download.
__________________
www.fullsoundrecording.com
Seattle Wa

I voted at www.deardigi.com
Reply With Quote
  #3  
Old 01-03-2009, 10:31 PM
BIG D BIG D is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Location: Queensland, Australia
Posts: 411
Default Re: 4 attempts at downloading my PT8 Purchase. All Corrupt? DIGITECHSUPPORT please re

Hi FULLSOUND.

Thanks for the Offer. I ended up going to a friends place and downloading it there. Our server is supplied via Microwave Radio as we are Semi Rural, so I guess that was causing some issue. My friend is on ADSL2 so he downloaded it in 2 hours. The files seems to be intact so I will attempt an install as soon as it copies to my hard drive from data DVD.

Will let you know the outcome.

Thanks again,

Big D
__________________
INTEL QUAD XEON
INTEL S5000XVN serverboard
4 gig Fully Buffered Ram (About to add more)
3 x WD500gig SATA, 1 x WD1T32mb SATA cache Green
NVIDIA Geforce 7300le,
Command 8,HD2,192,Massive Pack 4
Windows 7 64 bit PTHD 9
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ProTools attempts network connections wdjudd macOS 4 10-17-2012 10:52 PM
Just out of Curiosity *DIGITechSupport* RBp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 06-10-2010 09:45 AM
40+ Failed download attempts on digidesign.com! John H General Discussion 2 09-17-2006 02:31 PM
DigiTechSupport please help RinnyTin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 04-21-2006 01:04 PM
midi attempts lcouri MIDI 0 07-09-2001 08:05 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com