Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-04-2009, 12:06 PM
Mike Harrison Mike Harrison is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: The NJ Shore, USA
Posts: 80
Default How do I BUY an update on the Digi website?

I'm sorry to say this, but while the Digi website is chock-full of useful information, it is most frustrating when trying to find where to go to buy something.

I've already downloaded the update I need, but for the life of me, I can't find where to go to buy it and register it so I can get back to work.

Can someone please help me?

Thanks.
__________________
Mike Harrison
Voice Actor/Narrator/Audio Producer
http://mike-harrison.com
Reply With Quote
  #2  
Old 11-04-2009, 12:12 PM
flommer flommer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Boise, ID
Posts: 4,117
Default Re: How do I BUY an update on the Digi website?

You have to log in to the STORE link..

I believe your store login is different from your My Digi login..
__________________
MacPro3ghz, 6GB, 10.7.5, PT10.3.2, Digi002 factory/toolkit2/PTIEP, 11R
Reply With Quote
  #3  
Old 11-04-2009, 12:12 PM
Dism Dism is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,154
Default Re: How do I BUY an update on the Digi website?

What update are you talking about? Is it a plugin? Pro Tools update? Are you being asked to register something upon running Pro Tools, or is Pro Tools itself asking for registration before use?

Most of the time, you shouldn't need to register anything for just an update. Otherwise, hit up the DigiStore and see if whatever you updated is there.

http://store.digidesign.com/
__________________

D
a n t h e I n c r e d i b l e S o u n d M a n

"Svetlana" v1 - 4.2GHz i7, 16GB RAM, OSX 10.7.4
Liquid Saffire 56 - PT10.2 - BFD2, VCC, Duende Native, Play 3.0

_C U R R E N T-D V E R B-S C O R E:515
Reply With Quote
  #4  
Old 11-04-2009, 12:23 PM
Mike Harrison Mike Harrison is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: The NJ Shore, USA
Posts: 80
Default Re: How do I BUY an update on the Digi website?

Flommer: I logged into the STORE site and there was something that read 'Coming Soon,' so I figured the store wasn't available.

Dism: I'm updating to PTLE 8.01 from 7.0cs5. I know I have to fork over more $$$ because the software is asking for an authorization number that I don't have, but they sure don't make it easy.

Thanks.



Quote:
Originally Posted by Dism View Post
What update are you talking about? Is it a plugin? Pro Tools update? Are you being asked to register something upon running Pro Tools, or is Pro Tools itself asking for registration before use?

Most of the time, you shouldn't need to register anything for just an update. Otherwise, hit up the DigiStore and see if whatever you updated is there.

http://store.digidesign.com/
__________________
Mike Harrison
Voice Actor/Narrator/Audio Producer
http://mike-harrison.com
Reply With Quote
  #5  
Old 11-04-2009, 12:28 PM
flommer flommer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Boise, ID
Posts: 4,117
Default Re: How do I BUY an update on the Digi website?

Quote:
Originally Posted by Mike Harrison View Post
I'm updating to PTLE 8.01 from 7.0cs5. I know I have to fork over more $$$ because the software is asking for an authorization number that I don't have, but they sure don't make it easy.
That DL you already have will not work. It is just an updater. You can use it after you install PT8

You need to DL the full PT8 installer which you won't be able to do until you buy it.

The DL is about 4 GB...
__________________
MacPro3ghz, 6GB, 10.7.5, PT10.3.2, Digi002 factory/toolkit2/PTIEP, 11R
Reply With Quote
  #6  
Old 11-04-2009, 12:31 PM
flommer flommer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Boise, ID
Posts: 4,117
Default Re: How do I BUY an update on the Digi website?

http://shop.avid.com/store/product.d...88865113879120

The store link seems to be working...
__________________
MacPro3ghz, 6GB, 10.7.5, PT10.3.2, Digi002 factory/toolkit2/PTIEP, 11R
Reply With Quote
  #7  
Old 11-04-2009, 12:32 PM
Mike Harrison Mike Harrison is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: The NJ Shore, USA
Posts: 80
Default Re: How do I BUY an update on the Digi website?

Yes, I just now realized that. So, I'm now on the page titled 'Pro Tools LE 8.0-8.0.1 Mac Support,' on which there is quite a list of downloadable items.... but NONE are Pro Tools LE 8.0.

Why is this stuff so difficult to find?
__________________
Mike Harrison
Voice Actor/Narrator/Audio Producer
http://mike-harrison.com
Reply With Quote
  #8  
Old 11-04-2009, 12:35 PM
Mike Harrison Mike Harrison is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: The NJ Shore, USA
Posts: 80
Default Re: How do I BUY an update on the Digi website?

Quote:
Originally Posted by flommer View Post
http://shop.avid.com/store/product.d...88865113879120

The store link seems to be working...
Yep, I didn't say the link didn't work. What I said was 'COMING SOON' is displayed. Is it the store that's coming soon, or does Digi expect us to be mind readers?
__________________
Mike Harrison
Voice Actor/Narrator/Audio Producer
http://mike-harrison.com
Reply With Quote
  #9  
Old 11-04-2009, 12:40 PM
flommer flommer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Boise, ID
Posts: 4,117
Default Re: How do I BUY an update on the Digi website?

Did you buy it Yet? You can't DL it until you buy it. It will then be available in My Digi..

I did not see any "coming soon" announcement. It was very straight forward getting to that link
__________________
MacPro3ghz, 6GB, 10.7.5, PT10.3.2, Digi002 factory/toolkit2/PTIEP, 11R
Reply With Quote
  #10  
Old 11-04-2009, 02:23 PM
Mike Harrison Mike Harrison is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: The NJ Shore, USA
Posts: 80
Default Re: How do I BUY an update on the Digi website?

They need to explain better on their pages. When I went to the PTLE 8.0 - 8.0.1 page, and it listed all the downloads except 8.0, it should have explained why the download for 8.0 wasn't there, and what I needed to do in order to get it.

But it gets better (or worse, depending on how you look at it). Once I got to the store site, made my selection and filled in all the necessary information to make the purchase, my purchase was rejected three times due to "an unexpected error." I called Digi - which isn't even a toll-free call, and spent another half-hour as the representative tried to make the purchase for me. He couldn't do it either. He says this same problem has been happening since they put the new site online two weeks ago. But the icing on the cake was that in escalating the incident to the I-T people, the rep said it may take as long as 72 hours for them to get back to me.

BOVINE MANURE. If it's taking up to 72 hours to get back to people due to website problems, they've got a lot of customers (existing and potential) who probably aren't very happy.

I was then asked if I would go back to the website to fill out a survey about the website. Ummm... no, I don't think so. I've already spent enough of my time trying to make this purchase. I suggested that Avid spend some of their time now, making sure the site works before they put it online and waste the customers' time.

This is NOT a good customer experience. And, while I like and have been using Pro Tools for several years now, for my needs there are now other options. This is fixable, Digi... but I am not waiting 72 hours or taking a survey. You want my business? EARN IT.
__________________
Mike Harrison
Voice Actor/Narrator/Audio Producer
http://mike-harrison.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digi-website slow Edo Peters General Discussion 2 01-01-2008 07:44 PM
About the video of MDW Eq on Digi website Alkimera General Discussion 1 10-11-2007 10:37 AM
Thoughts on the new Digi website Craig F General Discussion 19 06-16-2006 04:16 AM
Anyone see the Digi website 'open'? Strider General Discussion 19 01-16-2002 06:57 AM
Digi website problem David Wright General Discussion 8 12-17-2001 04:56 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com