Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-30-2004, 04:38 PM
HearInc HearInc is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Meadow Vista, CA
Posts: 346
Default Switching automation parameter views faster

So, I'm working with PitchDoctor and want to quickly switch from the Edit window's automation view of the Manual Correction to the Score Correction. Anybody know of a way in PT or with Quickeys to make a keyboard shortcut for switching between automation parameter views? I know the "-" for volume and back to waveform, but that seems to be the only one.

Thanks,
stick
__________________
Brian Steckler, Producer
Reply With Quote
  #2  
Old 07-31-2004, 12:27 PM
Steve MacMillan Steve MacMillan is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 2,038
Default Re: Switching automation parameter views faster

With many plug-ins, if you control-command click on an automation enabled knob, button, or slider, the edit window will show that parameter's breakpoint line. This also works for ProTools pan, mutes, sends, etc.

STeve
__________________
macmandigital.com
Reply With Quote
  #3  
Old 08-02-2004, 04:06 PM
HearInc HearInc is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Meadow Vista, CA
Posts: 346
Default Re: Switching automation parameter views faster

hey Steve-

That's close to what I'm after (and good to know anyway)... but for PitchDoctor there's no "knob" for Score Control. It would work for going to Manual Correction though.
__________________
Brian Steckler, Producer
Reply With Quote
  #4  
Old 08-02-2004, 04:46 PM
Steve MacMillan Steve MacMillan is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 2,038
Default Re: Switching automation parameter views faster

Wouldn't it be great if ProTools allowed you to open more than one automation view at a time. Another track strip below the real track that showed the breakpoint for what ever you select. It would be best if the underlying audio waveform was shown on each strip so the automation could be placed against the waveform.

STeve
__________________
macmandigital.com
Reply With Quote
  #5  
Old 08-03-2004, 04:57 PM
HearInc HearInc is offline
Member
 
Join Date: Nov 1998
Location: Meadow Vista, CA
Posts: 346
Default Re: Switching automation parameter views faster

Yeah, that would be cool... actually, that's how Logic's automation view is if you want it to be. Works pretty well.
__________________
Brian Steckler, Producer
Reply With Quote
  #6  
Old 08-04-2004, 04:32 PM
Andre Knecht Andre Knecht is offline
Member
 
Join Date: Dec 2001
Location: Pasadena, CA
Posts: 2,187
Default Re: Switching automation parameter views faster

Quote:
Wouldn't it be great if ProTools allowed you to open more than one automation view at a time. Another track strip below the real track that showed the breakpoint for what ever you select. It would be best if the underlying audio waveform was shown on each strip so the automation could be placed against the waveform.
Here's my vote for this feature.
__________________
Andre Knecht

We’ll fix it in the shrink-wrap. (Frank Zappa)

.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Glide automation to current parameter chavernac Pro Tools 9 0 05-14-2011 06:16 AM
Multiple automation views Majorek Tips & Tricks 2 02-01-2010 12:27 PM
Faster Switching of Peripherals Brett Belcastro Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-23-2007 10:06 PM
Automation Views Geenome20 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-09-2007 04:43 PM
Keyboard Shortcuts for switching MIDI views? rlcowa@work2 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 03-20-2003 10:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:50 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com