Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #21  
Old 11-18-2019, 11:51 AM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,276
Default Re: Windwos 10 Eucontrol Autostart not working

Can you try adding a completely new admin account and installing EuControl on it ?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Assignments in EuControl not working Cryos Avid S1, S3, Dock and Control 6 07-14-2018 04:15 PM
Eucontrol 3.1.2 not working on 10.5.8 mmoeding Artist Series 0 03-25-2014 07:28 PM
2 plug-in windwos at the same time? der daniel Pro Tools M-Powered (Win) 3 07-03-2006 03:01 AM
MTPAV and MAC - Autostart probs Petra Pan Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 06-06-2001 10:34 AM
autostart virus - need advice! coaster Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 11-08-1999 11:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com