Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-30-2016, 10:51 PM
royalg333 royalg333 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 4
Default Import not working + Drag & Drop Stopped working

I'm running Pro Tools 11.3.1 on my Mac 10.11.4 (El Capitan)

I get there are compatibility issues, but I'm just wondering why I was able to work around the Import function error by dragging and dropping last week, and now, it's not working. I haven't updated anything, haven't changed anything, but it just stopped working.

Anyone know any solutions to this other than the basic "upgrade to 12"?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Drag and Drop files on Mac not working cuttothebeat Pro Tools 11 5 01-31-2014 02:23 AM
Windows 8 Drag and Drop not working notedmusic Windows 1 01-23-2014 09:18 PM
PT 8.3cs2 drag & drop not working syti13 Pro Tools M-Powered (Win) 2 05-02-2010 09:59 AM
Drag and Drop Not Working ryanoelke 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 12-10-2008 11:06 AM
Drag and Drop not working Dragle Virtual Instruments 5 06-19-2007 08:18 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com