Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-30-2008, 03:46 PM
Brandonx1 Brandonx1 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Los Angeles
Posts: 2,914
Default Paid option oh

Paid option. Oh

Last edited by Brandonx1; 12-30-2008 at 04:54 PM. Reason: Paid option oh
Reply With Quote
  #2  
Old 12-30-2008, 04:36 PM
colinweeks colinweeks is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 151
Default Re: satellite systems between vista and osx

brandon-

have you purchaed the satellite link option? i haven't been able to find a way to buy it as of yet....
Reply With Quote
  #3  
Old 01-05-2009, 12:07 PM
colinweeks colinweeks is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 151
Default Re: satellite systems between vista and osx

anyone (digi?) know when this option will become available?
Reply With Quote
  #4  
Old 01-05-2009, 02:29 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,765
Default Re: satellite systems between vista and osx

It will be available some time in the near future...I don't have a specific date yet, though.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
So... I paid 20$ for MP3 Option... and it doesn't work still. Godbody7 Pro Tools M-Powered (Win) 6 04-22-2010 08:06 AM
I cant authorize my MP3 Option code i paid for! PokerDude422 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-29-2007 03:15 PM
Paid for MP3 option and only get demo expired window! Logic Pro Pro Tools M-Powered (Mac) 1 03-21-2007 02:04 PM
MP3 Export Option - paid for, but not happening... bluesix Digidesign Hardware & Software 1 10-13-2006 05:26 PM
Getting paid Tgrokz General Discussion 19 06-01-2006 11:54 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com