Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-23-2008, 11:46 PM
scar97 scar97 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Houston, Texas
Posts: 732
Default Tech support utility in PT8

Has anyone experienced this?

I use the tech support utility to clear out databases and prefs with no problem until PT8. When I launch the .exe file now and choose option 2 (i think to trash prefs and DB) It gives a message that it can't find the disk. It lets me retry or continue. I just keep hitting continue (it is like it pauses before each action). It seems to clean them out but I am getting worried that it might do something wrong.

HELP

PS: Is there a new version of this I need to get with ILOK authorization and a WUP charge with 10 CS updates?...Just kidding. I know the drill
__________________
"It aint about the stuff you got..If it sounds right you're finished..Burn it!"

For all complaints click here

DAW
-
Digi003 PC-Sweetwater CS dual 3.0/Asus 975X Chipset/CPU dual 3.0GHz/800MHz FSB/RAM 4GB/Radeonx300se/4 internal glyph sata drives/ 3 external glyph backup drives/Acronis True Image OUTBOARD-UA LA-610, ADL-600, Digimax lt, Eureka x 2, Central Station, Hearback x 8, JBL LSR, Monster Power Software-PTLE 8.0, Sound Forge, CD Architect Plugins- Too many and too much money spent
Reply With Quote
  #2  
Old 12-24-2008, 12:30 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,635
Default Re: Tech support utility in PT8

Did you download the version specifically for Pro Tools 8? Are you on XP or Vista? Are you dual-booting?
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 12-24-2008, 12:35 PM
scar97 scar97 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Houston, Texas
Posts: 732
Default Re: Tech support utility in PT8

Can you send me the link to find the version for PT8? That may be the problem. I am running windows XPSP3
__________________
"It aint about the stuff you got..If it sounds right you're finished..Burn it!"

For all complaints click here

DAW
-
Digi003 PC-Sweetwater CS dual 3.0/Asus 975X Chipset/CPU dual 3.0GHz/800MHz FSB/RAM 4GB/Radeonx300se/4 internal glyph sata drives/ 3 external glyph backup drives/Acronis True Image OUTBOARD-UA LA-610, ADL-600, Digimax lt, Eureka x 2, Central Station, Hearback x 8, JBL LSR, Monster Power Software-PTLE 8.0, Sound Forge, CD Architect Plugins- Too many and too much money spent
Reply With Quote
  #4  
Old 12-24-2008, 12:40 PM
mykhal c's Avatar
mykhal c mykhal c is offline
Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: san fran
Posts: 4,355
Default Re: Tech support utility in PT8

Quote:
Originally Posted by DigiTechSupt View Post
Did you download the version specifically for Pro Tools 8? Are you on XP or Vista? Are you dual-booting?
is there still an issue with the utility and dual boot systems?? posted awhile back that utility does NOT work on my dual XP system. DIGI said there are/were isuues with dual XP/VISTA systems. where do things stand now?
__________________
bassist...deep pocketz anyone???!!!

The Basschakra Lucid Soul Trip

i7 Builds - Specs and Results

HDNative | Omni | i7-3930K OC'd 4.0GHZ |
ASUS X79 Sabertooth | 32GB GSkill DDR3 2133 ram | mo' stuff
Reply With Quote
  #5  
Old 12-24-2008, 12:46 PM
JMS40 JMS40 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Gnashville
Posts: 6,347
Default Re: Tech support utility in PT8

Tech Utility for PT 8
Reply With Quote
  #6  
Old 12-24-2008, 01:10 PM
scar97 scar97 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Houston, Texas
Posts: 732
Default Re: Tech support utility in PT8

Thank for the info. I just downloaded it. Have you used it yet? does it remove all your plugs and render your system helpless?...LOL
__________________
"It aint about the stuff you got..If it sounds right you're finished..Burn it!"

For all complaints click here

DAW
-
Digi003 PC-Sweetwater CS dual 3.0/Asus 975X Chipset/CPU dual 3.0GHz/800MHz FSB/RAM 4GB/Radeonx300se/4 internal glyph sata drives/ 3 external glyph backup drives/Acronis True Image OUTBOARD-UA LA-610, ADL-600, Digimax lt, Eureka x 2, Central Station, Hearback x 8, JBL LSR, Monster Power Software-PTLE 8.0, Sound Forge, CD Architect Plugins- Too many and too much money spent
Reply With Quote
  #7  
Old 12-26-2008, 09:42 PM
scar97 scar97 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Houston, Texas
Posts: 732
Default Re: Tech support utility in PT8

Ok Digi. I installed the tech support for PT8 from your instructions. Now it gives me a black DOS screen instead of a white DOS screen with more options.

I am still having the same problems. This is what happens when I launch the application

http://www.pippinproductions.com/777/777.htm

Then I have to press continue several times. Then I am too acared to do anything else. I did use it on PT7.4 like this with the pressing continue several times and it seemd to delete everything and trash the preference but I don't want to "guess' What it will do.

Thanks,

PIP
__________________
"It aint about the stuff you got..If it sounds right you're finished..Burn it!"

For all complaints click here

DAW
-
Digi003 PC-Sweetwater CS dual 3.0/Asus 975X Chipset/CPU dual 3.0GHz/800MHz FSB/RAM 4GB/Radeonx300se/4 internal glyph sata drives/ 3 external glyph backup drives/Acronis True Image OUTBOARD-UA LA-610, ADL-600, Digimax lt, Eureka x 2, Central Station, Hearback x 8, JBL LSR, Monster Power Software-PTLE 8.0, Sound Forge, CD Architect Plugins- Too many and too much money spent
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tech Support Utility Not Working PT9 cuniberti Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 09-06-2011 09:57 PM
Tech Support Utility Fail audiogeekzine Pro Tools M-Powered (Win) 2 08-23-2010 08:20 PM
Tech support utility app problems help! scar97 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-04-2008 10:30 PM
Pro Tools Tech Support Utility and SP3 sunburst79 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 11-10-2008 12:34 PM
Tech support utility tamasdragon 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 09-04-2007 01:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com