Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-16-2011, 02:59 AM
Dingle1 Dingle1 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: England
Posts: 1
Default Virus might be affecting PT 8 LE.

I recently had a "windows recovery" virus. I got rid of it, but since then pro tools only gets as far as "setting up midi" and then freezes. I run it on a Sony laptop with an eleven rack.
How many licenses does pro tools 8 LE have? Can I uninstall and install again? I don't use PT to record, just to make edits etc to the eleven rack.
Thanks for any help and advice.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-16-2011, 09:31 AM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,921
Default Re: Virus might be affecting PT 8 LE.

As long as you have the authorization code handy, you can reinstall all you want. After that kind of attack, I would try a reinstall at least. If that doesn't work, you may need to start over with a fresh install of the OS. That's why I have backup drive images of every system drive for every computer I own(6 of them right now). Acronis True Image Home 11 is the best $40 you may ever spend.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virus TDM - No way to load existing patches from hardware Virus? kverse Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 07-01-2011 07:31 PM
Monitors affecting 002 PT LE v7.0 gregkares 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-12-2007 06:58 PM
Bad Power affecting M Box? deekiz Pro Tools M-Powered (Mac) 0 03-10-2006 11:43 PM
OT: Virus behavior but no virus found... Roy Howell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 06-29-2004 12:23 PM
Virus Indigo the Same as Virus C XL Rack joji Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-16-2004 12:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com