Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-04-2019, 08:45 AM
TrentWilliams TrentWilliams is online now
Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 822
Default Exponential Audio Plugin in iZotope Product Portal

Hey everyone,

Where can I find the new installers for Exponential products .. ?

They aren't showing up in iZotope's Product Portal, and the Exponential Audio website now redirects to iZotope.com

I can see my R2 licence under 'Purchased Products' on iZotope's website. But other than that, it appears as though it's not linked to my account.

Any help or advice is appreciated,
__________________
Pro Tools 2019.6|Ultimate, UAD Apollo 8, UAD Octo+Quad Satellite, UAD Apollo Twin Quad Core, Focusrite 8PreXiMac 27" Late 2013 - 3.5GHz i7 - macOS 10.14.4 • RAM 32GB DDR3, GPU NVidia GTX 780M 4GB
Reply With Quote
  #2  
Old 04-04-2019, 09:28 AM
Meads Meads is online now
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 2,867
Default Re: Exponential Audio Plugin in iZotope Product Portal

I just downloaded the installer myself.
You need to login to your iZotope account, go to my products and scroll down. There's all the EA products with their installers.
__________________

iMac Pro
- MacOS 10.14.6
---
- Pro Tools U HDN 2019.6
- Avid HD Omni + HD I/O 8x8x8
- C|24 | S3 | Dock
Reply With Quote
  #3  
Old 04-05-2019, 03:56 AM
mgoorevich's Avatar
mgoorevich mgoorevich is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Tel Aviv - תל אביב
Posts: 1,683
Default Re: Exponential Audio Plugin in iZotope Product Portal

Out of the cureocity, how did they link my EA account to the iZotope’s one? I mean there could be a variations with few people with the same name. Also iLok account doesn’t help as I use it for authorization of my EA stuff and a sn for the iZotope.
Just wondering
__________________
Michael Goorevich

Sound Designer
/ mixer
www.goorevich.com

PT HD⎪N v2019.10 Ultimate ● macOS High Sierra 10.13.6
MacPro 2 x 2.4 GHz Quad-Core Intel Xeon ● 24 GB RAM
Avid HD I/O ● Sync HD ● AJA LHi referenced by AJA GEN10 ● D-Command ES24
Reply With Quote
  #4  
Old 04-05-2019, 08:14 AM
Farhoof's Avatar
Farhoof Farhoof is offline
Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: EU
Posts: 187
Default Re: Exponential Audio Plugin in iZotope Product Portal

AFAIK it's via email.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iZotope acquires Exponential Audio musicman691 AAX Plug-ins 7 04-04-2019 03:24 AM
FS: Exponential Audio// Softube Modular// MCDSP// Flux// Plugin Alliance// Others// HolB Buy & Sell 0 04-08-2018 06:42 AM
Exponential Audio's new plugin! JCBigler AAX Plug-ins 15 04-01-2017 10:55 AM
FT/FS: Plugin alliance // Sknote // Waves // Exponential Audio // Lexicon WTB list. MICHAELTN86 Buy & Sell 42 03-17-2017 06:55 AM
Exponential Audio Stereo Plugin V2 Beta Exponential Audio AAX Plug-ins 12 02-13-2014 12:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com