Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-13-2011, 09:37 AM
Smico Smico is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Germany
Posts: 7
Default PT 7.4 HD: Link Edit- and Region List-Selection

Greetings,

I just wanted to export a region from my session.
I usually did that by doubleclicking the region in the edit-window, whereby it was selected in the region list and could easily be exported.
Now when I doubleclick any region in my current session, it is selected - but only in the edit-window. The selection in the region list doesn't change to the currently selected region.
I browsed the preferences, options, ref-guide...but couldn't find a setting that would fit this issue.
Is it a bug or a (yet to be found) feature?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 10-13-2011, 10:48 AM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default Re: PT 7.4 HD: Link Edit- and Region List-Selection

Setup > Preferences > Editing tab

Top left corner: Region list selection follows edit......... (something like that)

Also, I click once with the grabber tool on any region in the edit window, and hit Shift+Command+K to export.

IHTH
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
  #3  
Old 10-14-2011, 03:54 AM
Smico Smico is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Germany
Posts: 7
Default Re: PT 7.4 HD: Link Edit- and Region List-Selection

Doh...I must've been blind.

Thanks a lot!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Edit Selection Follows Clip List Selection not working Sjoberg Pro Tools 10 2 01-16-2014 11:28 AM
Link Timeline And Edit Selection in PT8 - help..! richie Pro Tools M-Powered (Win) 6 02-09-2009 10:15 AM
Edit Selection Follows Region List Selection->NOT! alteregg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-14-2006 04:40 PM
Link Edit and Timeline Selection logandrum Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-06-2005 07:16 AM
Link Edit and Timeline Selection logandrum Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 08-06-2005 12:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com