Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-23-2011, 12:34 PM
rnd rnd is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 37
Default Video randomly stops playing back

While slaved to MTC, I've been getting a ton of random video freezes. The PT video window stays put on a single frame - audio still plays back fine, and the cursor moves. Only the video is frozen.

I'm using 9.0.3, but will try updating to 9.0.5 - I'm mid project, so this makes me somewhat nervous aside from the hassle factor.

I can't remember when this problem crept in...maybe around 9.0.1?

Anyone else having this issue?
__________________
Bob Daspit
Mac Pro 2xDual 2.66, 12GB, 10.6.8, PTHD 9.0.3
MacBook Pro 2.53 GHz Intel Core2Duo, 8GB, 10.6.8, PT9.0.3
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems playing back video Heinbokel Pro Tools 11 6 09-27-2013 06:45 PM
Pro Tools 11 playing video back way too fast asaffulks Pro Tools 11 6 09-13-2013 07:41 AM
imported video not playing back? active Pro Tools 10 1 08-28-2013 06:37 PM
Pro tools, Video randomly stops playing Frontman Music Pro Tools TDM Systems (Win) 0 08-31-2010 01:29 AM
audio playback stops when recording and playing back cnote 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-27-2007 04:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com