Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > Pro Tools Express on Mac OS X

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-09-2018, 05:29 PM
kels kels is offline
Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: timmins
Posts: 4
Default Mic not giving feedback

So at at first i had a issue with my interface not showing hardware at all. Due to the lovely update that messed everything up. I had OS high seierra 10.13.1 and nothing was connecting , i updated to 10.13.2 and now it shows that hardware is connected and streaming on my Mbox MINI . But when i open garage band and try to record I'm still not getting any feedback ??

Phantom powers on, everything connected, gains and mix is up, i know protools express is probably not compatible with this version of my Mac which is supper inconvenient but shouldn't i still be able to use my mic on garage band ?

my avid control manager won't open anymore, and i somehow downloaded a digicore manager which is saying DIGIDESIGN HW: unsupported device STATUS- not connected (HW not found) .

why is this not working ?? is there something else i have to download now, I've updated to the most recent driver . I ran out of things, i just want to make some songs

I'm really frustrated seing as i can't get any technical support, and i guess i have to pay if i'd like some help

Can someone please help me fix this problem.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-19-2018, 12:41 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 33,727
Default Re: Mic not giving feedback

I would try reinstalling the Mbox Core Audio driver. Truth be told, Avid hardware is rarely the best choice to use with any DAW other than Pro Tools(where they work great). If you do go shopping for a different interface, skip the M-audio stuff too I assume you tried the Mic/DI button?
__________________
Asus x99, Intel i7 6800K, 32 gig DDR4, GeForce 750 Ti, HD/Native, HD IOx2, PT11HD, UAD Quad, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Miktek, Focusrite, Chameleon Labs and Midas..............................
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works
www.capricornsoundworks.com

The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Giving away RAM JFreak Buy & Sell 3 01-22-2014 01:35 PM
Feedback plug-in feedback? Brickdog 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-13-2002 08:20 PM
giving up gottagetaname Digidesign Hardware & Software 2 07-19-2001 12:31 AM
Giving up on v.2.1 Gantt Kushner Digidesign Hardware & Software 8 05-14-1999 12:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com