Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-08-2020, 05:16 PM
swroom swroom is offline
Member
 
Join Date: Mar 2019
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 2
Default Cant Relink in PT 12.5.1 from Soundly

So I know Im not fully updated and that I might not "deserve" any help, but I have encountered a Relinking issue that I find very annoying;

I have been working for a client, using Soundly as the sound design library, however, all the stuff I have used from freesound is not relinking. I dont know why, but the files seems to have moved to a certain "private/var/folders/t8/gjwv49ti950v80h6hfh2lkrz". But I can find the files in my audio files folder for the project, even though I tried hard. Is this a bug that is fixed in new versions of PT, or is it just me who is unlucky?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-08-2020, 05:19 PM
swroom swroom is offline
Member
 
Join Date: Mar 2019
Location: Copenhagen, Denmark
Posts: 2
Default Re: Cant Relink in PT 12.5.1 from Soundly

By the way, this is totally unacceptable. I have lost half a days of work, if there isnt any fix for this :/
Reply With Quote
  #3  
Old 07-09-2020, 04:09 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 17,507
Default Re: Cant Relink in PT 12.5.1 from Soundly

Quote:
Originally Posted by swroom View Post
So I know Im not fully updated and that I might not "deserve" any help, but I have encountered a Relinking issue that I find very annoying;

I have been working for a client, using Soundly as the sound design library, however, all the stuff I have used from freesound is not relinking. I dont know why, but the files seems to have moved to a certain "private/var/folders/t8/gjwv49ti950v80h6hfh2lkrz". But I can find the files in my audio files folder for the project, even though I tried hard. Is this a bug that is fixed in new versions of PT, or is it just me who is unlucky?
Quote:
Originally Posted by swroom View Post
By the way, this is totally unacceptable. I have lost half a days of work, if there isnt any fix for this :/
Two things: You give no system information - please read & follow the 'help us to help you' that's at the top of every page. Second - why did you post in the PT2020 forum and not the PT12 forum if your problem is with PT 12?


Maybe one of the moderators can move this to the PT12 subforum.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 12 freezes during dragging from Soundly Andreas_Ponytail Pro Tools 12 0 11-01-2019 03:29 AM
Something like Soundly Sir Hannes Post - Surround - Video 1 08-03-2017 12:12 PM
Relink Help! otros12 Windows 0 09-28-2011 12:39 PM
Relink Brian R 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 07-09-2009 06:29 PM
protools soundly shutting down elad_kl Pro Tools M-Powered (Mac) 1 10-09-2008 07:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com