Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-10-2020, 07:42 PM
classroom998 classroom998 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2020
Location: SUNWAY ,MALAYSIA
Posts: 1
Default Pro Tools First crash without reason

Hey guys,

can anyone help me with this issue, i need a fix urgently been trying to fix it for weeks. Have tried reinstalling and uninstalling multiple times, I need help

The video to this error is attached below

https://www.youtube.com/watch?v=wDWTQt6G4oE

It's the same as this error
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reason 4 and Pro Tools LE 7.4 Rewire crash RevLTD 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 02-10-2010 04:51 PM
PT6.4.1 and reason 3.0: crash when record! troncomac Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 04-30-2007 12:16 PM
Reason & PT LE/MP Crash cheekypaul Pro Tools M-Powered (Mac) 0 04-03-2007 05:38 AM
Crash Crash Crash Live 6 Pro Tools Rewire TimmyP 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-12-2007 11:26 AM
Protools, Reason, Ilok Crash KnK 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 07-03-2006 05:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:26 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com