Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-27-2006, 12:11 PM
kade kade is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
Default 100% CPU when control clicked in mix window

Chipset: nVidia nForce 410/430
Processor: AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz
RAM: 2GB
OS: XP SP2
Video: nVidia GeForce 7300GS
PT: 7.1 + latest patch

I have a 6 audio track session. If I start playing, open the mix window, and then click a slider to adjust a level the mix window freezes along with the edit window. Audio continues to playback normally. Sometimes the slider will move freely without freezing or will become 'jittery' moving in steps (as do the meters, with each click). All this time the audio continues to play normally.

If I run Windows Task Manager I see that before/after I open the mix window the CPU is at around 5%. When I simply click once on a slider it jumps to 100% and stays there until I close the mix window, at which point it returns to the lower level.

What is odd is that at other times the mix window appears to behave normally. I've followed the setup recomendations and tried adjusting the Playback Engine settings but nothing appears to change.

Has anyone any suggestions??
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Clicked Save. Deleted my session. Help! flowetic Pro Tools 10 2 10-14-2013 05:30 AM
Pro Tools mutes playback when edit window is clicked Please help Yaron Pro Tools M-Powered (Win) 4 03-18-2009 07:26 AM
Plug-In Windows stay hidden when clicked aleksandra 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-21-2008 10:21 AM
Pro Tools LE does not open when clicked tooloud4u 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-19-2004 05:46 AM
Plugins not workin until clicked Robby Hamilton Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 05-01-2003 11:21 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com