Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-21-2004, 09:58 PM
SimpleNatureSpirit SimpleNatureSpirit is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Oregon, USA
Posts: 876
Default Strip Silence and Fine Adjustment... Still a bug?

OK... PTLE 5.3.1 was a pretty solid system. 6.1.0 Yikes... 6.1.1 OUCH!
6.4! I'll admit, it is better, although I spent my phone card on the tech support hold line waiting to get my new D-Fi code.

One of the real bugs I hoped would go away in all this time was the fine adjustment in Show Strip Silence You hold CTRL and the numbers flash between the fine adjustment and the big jump. Let go of the mouse, and the number goes to the course adjustment, the slider is lost in the ozone, and still can't get less that a 19ms pre/post trim or any other fine setting.

'K, so I'm new here and you guys may have already beat this to doomsday, but I've been very patient. Waited three releases... Even did the Digi Upgrade (or fall behind) from the 001 to 002. ...And! invested in a DIGI Qualified MusicXPC. Still, no fine adjust on the Show Strip Silence.

So, I'm addicted to this great feature and tweak every lead track (Ok, I do solo N/A flute) to the before sending it off to all the rays of the Sun.

Someone please tell me there is a simple little switch I forgot to throw PLEASE!!!
__________________
Share the gift gifted to you
Reply With Quote
  #2  
Old 04-21-2004, 11:22 PM
siimlane siimlane is offline
Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 20
Default Re: Strip Silence and Fine Adjustment... Still a

yep same problem here

Digi please fix this in the next update.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fine Adjustment on AAX seems to be Broken? Neil Pickles AAX Plug-ins 4 06-07-2013 01:39 PM
fine adjustment of breakpoints not working levelaudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 07-03-2010 06:42 AM
Fine volume adjustment gbours Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-02-2006 07:23 PM
Can you fine tune strip silence values? siimlane 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 04-14-2004 02:03 PM
strip silence in 5.1.1 juhadrum 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-26-2001 08:01 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:43 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com